moderaterna_riksdag
Foto: Polisen/Facebook

Nu kan du tycka till om Polisens arbete

Polisen uppmanar boende i Sigtuna kommun att delta i en medborgardialog.

centrum_artikel

Polisen i Sigtuna/Väsby/Sollentuna bjuder in de boende i dessa kommuner att svara på en enkät om vilka frågor de tycker att den lokala polisen ska arbeta mer med:
– Vi hoppas många kommuninvånare tar tillfället i akt och svarar på enkäten. Det är viktigt för oss i det fortsatta arbetet och denna enkät är ytterligare en del i den dialog vi på olika sätt har med kommuninvånarna, säger kommunpoliserna Jonas, Johan och Daniel i ett pressmeddelande.

Polisen hoppas få vägledning kring vad allmänhet vill att man jobbar med så att man kan öka den upplevda tryggheten. Det är inte bara utifrån svaren som polisen kommer att lägga upp sitt arbete utan man kommer även att kartlägga problembilden utifrån statistik och underrättelser.

Här kan du svara på enkäten (Obs! Extern länk)

flygskola_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

helsida_var2021
mp_host_helsida
julmarknad_helsida
connys_helsida
dack-helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020

Märstabo och före detta politiker döms för ekobrott

Nyheter En man från Märsta som varit en av förgrundsfigurerna inom ett av kommunens politiska partier döms till villkorlig dom för ekobrott. Han döms i en härva där pengar slussats från Sverige via honom för att undvika skatt. Skatteverket hävdade att pengar som betalats ut via märstabons bolag borde ha skattats för i Sverige.

defacto_helsida
2020_helsida
oppethus_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

flygskolan_outsider
ridskola_2020_outsider
oppethus_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
centrum_sommar_out
julmarknad_outsider
dack-outsider
nrh
mp-outsider