defacto_pan2020

Nu kan du testa dig för covid-19

Med start på måndag ska alla invånare i regionen kunna testa sig för covid-19.

centrum_artikel

Regionens invånare ska kunna testa sig för covid-19, både för pågående sjukdom och antikroppar vilket brett tecken på genomgången sjukdom. Bokningen sker via 1177.se

Alla som tror att de har symtom som tyder på covid-19 ska kunna få testa sig, likaså de som tidigare haft men är friska sedan två veckor tillbaka. 1177.se kommer att vägleda invånare till vilket test man ska göra samt vara.

Provtagning kan ske via en av provtagningsstationerna eller egenprovtagning i hemmet. Några snabbtester kommer det inte bli eftersom dessa bedöms ha för låg tillförlitlighet.

2020_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
dackskiftarna_helsida
connys_helsida
vardcentral_helsida
speedy_vinter_helsida
rentawreck_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

sigtunastad_helsida
Moderaterna_helsida2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
connys
ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider
moderaterna_sigtuna
sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtunastad_outsider
rentawreck_outsider