moderaterna_panorama
Foto: Sigtuna kommun/Rosie Alm
Foto: Sigtuna kommun/Rosie Alm
Foto: Sigtuna kommun/Rosie Alm
Foto: Sigtuna kommun/Rosie Alm
Foto: Sigtuna kommun/Rosie Alm

Nu har Valstas nya mötesplats invigts

I helgen invigdes de nya mötesplatsen i Valsta inför 500 besökare.

Mötesplatsen i Valsta har nu invigts. Invigningen uppges ha varit lyckad med 500 valstabor som slöt upp. Det bjöds på dans, sagostund, clown, sång och musik samt Kulturskolans elever som bjöd på uppträdanden medan gruppen Süperstar Orkestar avslutade med balkanmusik. Kultur- och fritidsnämndens ordförande Lars Björling (SfS) invigde officiellt mötesplatsen genom att klippa bandet.

2020_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

logistik_sigtuna_helsida
defacto_helsida

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

retro_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
helsida
nationaldag_helsida
connys_helsida

Krogen erbjuder gratis mensskydd

Nöjesnyheter Krogen Anders och Jag i Märsta Centrum kommer att inleda samarbetsavtal med Redlocker om gratis mensskydd: - Vi har haft automaten i ett par månader nu, och efter en kortare inkörningsperiod, så fungerar den som vi tänkte oss. Detta är ett av flera exempel på hur man konkret kan arbeta med jämställdhetsfrågor i vardagen, säger delägare Christian Cederferm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
nationaldag_out
centrum_sommar_outsider2022
connys
logistik_outsider
ridskola_2020_outsider
retro_outsider
nrh
outsider
mp_outsider2022