panorama_centrum
Foto: CompuGroup Medical Sweden AB

Nu har över 900 vaccinerats

Över 900 personer i kommunen har nu vaccinerats vilket innebär 2,5 procent av befolkningen.

Vaccineringen går vidare i kommunen och sedan förra veckan har drygt 120 personer vaccinerats, totalt är det 918 vaccinerade vilket motsvarar 2,5 procent enligt Newsworthy som sammanställt siffror från Nationella vaccinationsregistret. Dock är andelen i Sigtuna något lägre än i de flesta andra kommuner. Flest vaccinerade i relation till befolkningen finns i Norrtälje med 5,3 procent, Bro och Väsby har båda vaccinerat tre procent. I Väsby är det drygt 1000 vaccinerade, i Bro 675.

mp_helsida_april
centrum_sommar2022_helsida
2020_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

marinan_helsida
connys_helsida
liber_helsida
EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

ewas_helsida
defacto_helsida

Pristak införs i SL-trafiken

Nyheter Region Stockholms Trafiknämn har klubbat igenom ett pristak i SL-trafiken: - Bort med onödiga debiteringar och in med resenärerna. Det är målet när vi inför capping. Först ut är enkelbiljetter med målet att också öppna upp för månadskorten, säger Kristoffer Tamsons (M), ordförande för trafiknämnden.

Gemensam skogsstrategi i länet

Nyheter Länsstyrelsen har antagit en gemensam strategi för skogar i länet: - Vi behöver göra skogen och dess betydelse och möjligheter mer känd. Det övergripande målet är att ha en livskraftig och varierad skogsnäring i länet, med hållbarhet och tillväxt i fokus, säger landshövding Sven-Erik Österberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
ewas_outsider
swedol_outsider
nrh
connys