defacto_pan2020
Foto: Pressbild/Cambio Vaccin

Över 800 har vaccinerats

Över 800 kommuninvånare har fått sin första dos mot covid-19.

centrum_artikel

Vaccineringen går vidare i kommunen, 822 personer har fått sin första dos enligt siffror från FHM som Newsworthy har sammanställt. Det innebär att 2,2 procent av den vuxna befolkningen fått minst en dos. 0,5 procent har även fått sin andra dos. I länet var det cirka 9700 som fick sin första dos under förra veckan, att jämföra med nästan 15 000 för vecka 3. Vaccinationstakten har alltså minskat en aning. Av samtliga vaccinerade har 4,8 procent av 70+ fått minst en vaccindos. Totalt i Stockholm har cirka 40 500 personer vaccinerats, det motsvarar 2,2 procent av den vuxna befolkning.

defacto_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

meko_helsida
ridskola2020_helsida
speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
nrh
meko_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider