moderater_pan_sommar

Nu får bygdens barn och unga spela matcher igen

Nu har Upplands FF hävt restriktionerna för barn och ungas matcher vilket innebär att man kan spela från och med måndag.

centrum_artikel

Sigtuna kommun fotbollslag kan spela matcher inom distriktet igen, detta sedan Upplands FF hävt restriktioner för samtliga barn och unga födde 2002 eller senare.
– Folkhälsomyndigheten har dock villkorat detta med att endast en match per lag och vecka får spelas. Målet är att varje spelare skall få en, endast en, match i veckan, men att enstaka spelare kan dubblera om alternativet är att lämna walk over. Matcherna skall även genomföras lokalt, eller med begränsat resande, skriver Upplands FF på sin hemsida.

Med lokalt innebär att lag i Sigtuna kommun får resa inom Upplands distrikt för att spela matcher, även om dessa ligger inom Region Uppsala. Barn mellan 10-12 år kommer att spela enligt spelprogram som finns från och med 17 maj.

Yngre barn i den så kallade ”knatteligan” spelar singelmatcher där matchtid kan justeras. Man får inte spela sammandrag eller poolspel utan endast enstaka matcher.

dack-helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

happyhomes_sommar2020
vaccin
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

centrum_helsida2020
connys_helsida
helsida_var2021
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

mp_host_helsida
defacto_helsida
bostad_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

2020_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
vaccin-outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
connys
swedol_outsider
nrh
dack-outsider