center_pan21
Anna-Karin Wetzig

Odensala höstrunda fyller 20 år

Odensala konst och hantverksförening har på grund av pandemin inte kunnat ha hantverksrunda förra året men kommer genomföra den nu i höst.

2001 bildades Odensala konst och hantverksförening av tolv lokala kreatörer som ville visa upp vad de kan och vad Odensala landsbygd hade att bjuda på. Höstrundorna har varit populära och lockad besökare. Dessvärre fick den 20:e rundan ställas in, den skulle ha genomförts våren 2020 men blev inställt på grund av pandemin. Nu blir det Höstrunda istället och 2021 blir jubileumsrund med den 20:e rundan hälsar ordförande Anna-Karin Wetzig.

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

defacto_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

helsida_var2021
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

mp_host_helsida
eldsjal-helsida
2020_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
andersojag
centrum_helsida2020
coronakrisen

Höjda avgifter kan leda til dyrare flyg- och godspriser

Kultur & Nöje Allt fler bolag återstartar på Arlanda och det kommer även in nya aktörer, men Transportstyrelsen tror att det kan bli högre biljettpriser i framtiden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
andersojag_outsider
mp-outsider
eldsjal-outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh