panorama_centrum
Anna-Karin Wetzig

Odensala höstrunda fyller 20 år

Odensala konst och hantverksförening har på grund av pandemin inte kunnat ha hantverksrunda förra året men kommer genomföra den nu i höst.

2001 bildades Odensala konst och hantverksförening av tolv lokala kreatörer som ville visa upp vad de kan och vad Odensala landsbygd hade att bjuda på. Höstrundorna har varit populära och lockad besökare. Dessvärre fick den 20:e rundan ställas in, den skulle ha genomförts våren 2020 men blev inställt på grund av pandemin. Nu blir det Höstrunda istället och 2021 blir jubileumsrund med den 20:e rundan hälsar ordförande Anna-Karin Wetzig.

liber_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

defacto_helsida
2020_helsida
retro_helsida
nationaldag_helsida
helsida
mp_helsida_april
logistik_sigtuna_helsida

Krogen erbjuder gratis mensskydd

Nöjesnyheter Krogen Anders och Jag i Märsta Centrum kommer att inleda samarbetsavtal med Redlocker om gratis mensskydd: - Vi har haft automaten i ett par månader nu, och efter en kortare inkörningsperiod, så fungerar den som vi tänkte oss. Detta är ett av flera exempel på hur man konkret kan arbeta med jämställdhetsfrågor i vardagen, säger delägare Christian Cederferm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
nrh
swedol_outsider
retro_outsider
ridskola_2020_outsider
outsider
mp_outsider2022
logistik_outsider
nationaldag_out