center_pan21
Cecilia Saberi

Nu blir det stand-up-kvällar i Steninge slottsby

Märstabon Cecilia Saberi som driver standupklubb kommer att arrangera stand-up-kvällar i Steninge bruk en gång i månaden.

Sedan 2019 har Cecilia Saberi en stand up klubb, Little Giant Comedy Club, som höll igång i Märsta. Cecilia anser att man inte ska behöva åka in till Stockholm för att få ”förstklassig komedi”. Hon vill nu att Märsta ska bli samma förstklassiga plats som en var en gång i tiden och att man ska kunna ta del kultur på hemmaplan.

Hennes nya samarbete är med Steninge Bruk i Steninge slottsby.
– Tillsammans kommer vi att arrangera standup-kvällar en gång i månaden under hela hösten. Blir det en succé så kommer vi fortsätta utveckla konceptet under våren. Premiären är 13 augusti i Stenladan. Då kommer komiker som tex Branne Pavlovic, Daniel Sanchez, Therese Sandin mfl. Dessa turnerar runt i Sverige och är välkända inom standup-världen, berättar Cecilia Saberi.

Nu under hösten är Elin Almen bokad, hon är med i humorprogrammet Svenska nyheter. Ami Hallberg som är med i Norra Brunn kommer, youtubern Viktor Klemming samt andra från svenska komikerscenen är också inbokade.

Premiären sker 13:e augusti i Stenladan och det är en lineup på sex komiker som är bokade, bland dessa Branne Pavlovic.

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

2020_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

andersojag
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
connys_helsida
bostad_helsida
helsida_var2021
defacto_helsida
eldsjal-helsida
coronakrisen

Höjda avgifter kan leda til dyrare flyg- och godspriser

Kultur & Nöje Allt fler bolag återstartar på Arlanda och det kommer även in nya aktörer, men Transportstyrelsen tror att det kan bli högre biljettpriser i framtiden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
eldsjal-outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
centrum_sommar_out
andersojag_outsider