moderater_pan_sommar
Cecilia Saberi

Nu blir det stand-up-kvällar i Steninge slottsby

Märstabon Cecilia Saberi som driver standupklubb kommer att arrangera stand-up-kvällar i Steninge bruk en gång i månaden.

panorama_centrum

Sedan 2019 har Cecilia Saberi en stand up klubb, Little Giant Comedy Club, som höll igång i Märsta. Cecilia anser att man inte ska behöva åka in till Stockholm för att få ”förstklassig komedi”. Hon vill nu att Märsta ska bli samma förstklassiga plats som en var en gång i tiden och att man ska kunna ta del kultur på hemmaplan.

Hennes nya samarbete är med Steninge Bruk i Steninge slottsby.
– Tillsammans kommer vi att arrangera standup-kvällar en gång i månaden under hela hösten. Blir det en succé så kommer vi fortsätta utveckla konceptet under våren. Premiären är 13 augusti i Stenladan. Då kommer komiker som tex Branne Pavlovic, Daniel Sanchez, Therese Sandin mfl. Dessa turnerar runt i Sverige och är välkända inom standup-världen, berättar Cecilia Saberi.

Nu under hösten är Elin Almen bokad, hon är med i humorprogrammet Svenska nyheter. Ami Hallberg som är med i Norra Brunn kommer, youtubern Viktor Klemming samt andra från svenska komikerscenen är också inbokade.

Premiären sker 13:e augusti i Stenladan och det är en lineup på sex komiker som är bokade, bland dessa Branne Pavlovic.

social_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

helsida_sfs

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

connys_helsida
mp_helsida_april

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

mote_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
kso_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kso-duell_out
pantamera_out
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
moderat_outsider
mote_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
nrh
sfs_out
outsider_social
connys