defacto_pan2020
Kommunen lanserar en app för felanmälanFoto: Sigtuna kommun

Nu blir det enklare att felanmäla

Nu ska det bli lättare att felanmäla i kommunen genom en app, facebook eller på webben.

centrum_artikel

Sigtuna kommun lanserar tre nya enkla sätt för att felanmälan och rapportera in saker kring utemiljön. En app finns att ladda ner för Sigtuna kommun Felanmälan, utöver det kan man göra en anmälan via Facebook på webben eller direkt på kommunens hemsida. Man behöver inte längre fylla i något dolt formulär på kommunens hemsida eller vänta i telefonkö:
– Ju enklare det är för invånaren att lämna felanmälningar och synpunkter på våra tjänster, desto lättare blir de för dem att bli delaktiga i kommunens arbete och att påverka sin närmiljö på ett bättre sätt, säger Ulf Sävström enhetschef för Teknik och natur på Stadsbyggnadskontoret.

När du felanmäler kan du även bifoga ett foto eller märka ut platsen på kartan. Då blir det lättare för serviceenheten att hitta och ordna felet. När det sen är ordnat så skickar kommunen ut ett sms eller mail om saken.

Här gör du en felanmälan

valvet_helsida
connys_helsida
happy_homes_mars
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

marina_helsida
speedy_helsida
kcbygg_helsida

Krafttag mot tjuvfiske i Garnsviken

Nyheter Nu ska Sigtuna fiskevårdsförening och Sportfiskarna ta krafttag mot tjuvfiske i främst Garnsviken som en del i ett projekt med Sigtuna kommun och Länsstyrelsen i Uppsala och Stockholm.

coronakrisen

Varslen närmar sig 40 000

Notiser Antalet varslade under coronakrisen närmar sig 40 000 personer i länet enligt siffror från Arbetsförmedlingen.

sommarlov_helsida
studeravidare_helsida
studenten2020_helsida

Kvinna misshandlad i Märsta

Blåljus En kvinna misshandlades under natten i Märsta: - Utredningsläget är gott, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

speedy_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
kcbygg_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
studenten2020_outsider
sommarlov_outsider
stottasigtuna_outsider
valvet_outsider
studeravidare_outsider