center_pan21
Foto: United Airlines

Nu återvänder United till Arlanda

United Airlines återvänder till Arlanda inför sommaren 2022.

centrum_artikel

United Airlines redan sommaren 2019 sin trafik till och från Arlanda från USA, alltså innan pandemin. Men nu startar man igen med direktlinje till Newmark, New York. Rutten kommer att trafikeras dagligen och det är enda förbindelsen som trafikeras av ett amerikanskt flygbolag.
– Vi är glada över att återvända till Sverige 2022 som det enda amerikanska flygbolaget som flyger direkt mellan Stockholm och New York City”, säger Lucas Geerts, United Regional Sales Manager Norra Europa. Vår service från Stockholm ger våra kunder i Sverige direkt tillgång till New York City samt möjlighet att bekvämt ansluta via vårt New York/Newark-nav till 58 destinationer över hela Amerika.

Återkomsten välkomas även av Swedavia.
– USA är en av våra största handelspartners och en viktig marknad både för frakt, inkommande turism och som ett attraktivt resmål för svenskar, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Försäljning på Swedavia.

Rutten trafikeras med en Boeing 757-200.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
connys_helsida
dack-helsida
oppethus_helsida
helsida_var2021
2020_helsida
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

jul2021
mp_host_helsida
flygskola_helsida

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

julmarknad_helsida
koppar_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021