budget_panorama

Nu återinförs biljettkontrollerna

SL har startat upp med biljettkontroller igen i kollektivtrafiken.

fraga_liberalerna

Från och med i tisdags har SL startat igång med biljettkontroller sedan pausen under våren i samband med coronapandemin.
– Biljettkontrollerna utgör en viktig beståndsdel i SL-trafiken. Utan biljettkontrollerna försvinner ryggraden i ekonomin såväl som i tryggheten. Nu kan vi äntligen steg för steg ta tillbaka förlorad mark från plankare och otrygghetsskapare, fortsätter Kristoffer Tamsons.

Viseringen kommer i ett första skede att utföras i bland annat busstrafiken, den som inte har biljett avvisas för att köpa biljett i närheten. Kontrollerna kommer fokuseras till större knutpunkter inom SL-trafiken.
– Målbilden är att biljettkontrollerna ska kunna återgå till det normala då det behövs för ekonomin och för tryggheten. Detta är inte minst viktigt då de initiala rapporter som har kunnat sammanställas visar att fuskåkningen har ökat under coronakrisen, skriver SL i ett pressmeddelande.

connys_helsida

Lurade COOP på 36 000 kronor

Notiser En man döms för omfattande bedrägeri som skett på flera platser i landet, bland annat lurades COOP i Märsta på varor för 36 000 kronor.

happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
2020_helsida
manskold_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
helsida
meko_helsida
kkdk_helsida
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
outsider
budget_outsider
swedol_outsider
kkdk_outsider
centrum_sommar_out
manskold_outsider
nrh
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider