moderaterna_sep2020
Robin Prskalo i samband med en fotbollsmatch förra året.Foto: Privat

Nu är Robin en Svensk Hjälte

Märstabon Robin Prskalo som för tio dagar sedan räddade livet på en okänd man i Fisksätra har av Aftonbladet utsetts till en Svensk Hjälte.

centrum_artikel

Aftonbladets Svenska Hjältar uppmärksammar dagligen personer som gjort något speciellt. Häromdagen var det Robin Prskalos tur. Robin som för tio dagar sedan räddade livet på en okänd man i Fisksätra och dennes hund. Tidigare har en annan märstabo uppmärksammats i Svenska Hjältar för att han stoppade ett mordförsök på Tingvalla 2014. Årligen håller också Svenska Hjältar en gala där de prisar några av de som uppmärksammats. Återstår att se om Robin får medalj av tidningen för saken.

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

personal_sandstrom_helsida
helsida

Nu kan du utse Årets eldsjäl i Valsta

Märstafolket För första gången kan allmänheten vara med och nominera till årets Eldsjäl i Valsta: - Vi vill lyfta fram människor som jobbar ideellt för stadsdelens utveckling, säger Lola Svensson, projektledare för Vi är Valsta.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
corner_helsida
fixa_laddplats_helsida
skanela_event_helsida
kkdk_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
landsbygdsdag
boisigtuna
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
corner_outsider
speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
skanela_event_outsider
laddplats_out
personal_outsider
swedol_outsider
budget_outsider
outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
kkdk_outsider