sommar
Omledningen av väg 263 är klarFoto: Daniel Iskander

Nu är omledningen klar

Omledningen på väg 263 förbi Sigtuna stadsängar är klar och under måndagen flöt trafiken på.

marstakalaset_artikel

I drygt en veckas tid har trafiken på 263:an stoppats i båda riktningar i höjd med Sigtuna stadsängar. Det har skapat stora störningar i båda riktningar till och från Sigtuna, i rusningstid var det långa köer från Wenngarn mot Sigtuna respektive Garnsviken in mot Uppsalahållet.

Arbetet skulle egentligen ha blivit klart på lördagen men på natten mot söndag blev man klara med den väg som ska leda om trafiken i samband med ett rondellbygge. Arbetet med rondellen ska pågå fram till maj eller kanske sommaren.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

ica_valsta_choklad
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

kontor_thaifong
defacto_helsida
sommar
arlanda_golf_juli
happyhomes_2019

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

colorama_april2
marstakalas_helsida
sigtunavatten_standard
colorama_april
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
connys
sportfiske_sommar
defacto_outsider