defacto_pan
Teamet som kom sexa i lagtävlingenFoto: Insändarbild
Niclas LarssonFoto: Insändarbild

Nu är Niclas svensk mästare

Framgångarna fortsätter för Sigtuna vattenskidklubb och Niclas Larsson som vann SM-guld.

Niclas Larsson som haft en framgångsrik sommar och kan titulera sig europamästare är nu även svensk mästare. Det skedde i Bromölla den gångna helgen då han vann slalom, trick och kombinerat. Sigtuna kom även sexa i lagtävlingen. Laget bestod förutom Niclas av Christer Iversen, Björn Pettersson och Jonas Nettelvik.

hostfest_centrum

Hockeyskolan är större än någonsin

Ishockey Wings hockeyskola har haft sina prova-på-tillfällen. Men trots det är det nästan 100 barn som kliver på i Pinbackshallen en lördag förmiddag: - Vi har fått hit många barn som provat på och sedan är kvar, berättar Per Ottenström, ledare i hockeyskolan.

defacto_host2018
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

connys
objekt4
objekt3
sportfiske_banner
sbrf_sep
objekt2
sigtunavatten_standard
outsider
nrh
komvuxq3_4