defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Nu är kommunens hemsida igång

Efter tre dagars nedrid har Sigtuna kommun fått upp sin sajt, men material som låg på den kan vara borta.

centrum_artikel

I söndags gick kommunens hemsida ner, arbetet med att återställa den har pågått i sedan dess och nu på onsdag morgon är den igång, dock i en begränsad version. Material i form av bilder och dokument kan saknas. Det är oklart vad som ligger bakom kraschen och i ett meddelande på sidan så står det att man arbetar med att återställa materialet på hemsidan.

dackskiftarna_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

ridskola2020_helsida
defacto_helsida
sigtunastad_helsida
EXTRA

SSHL upphör med högstadieverksamheten

Nyheter SSHL kommer att upphöra med åk 7-9 verksamheten för att istället satsa på att bli en renodlad gymnasieskola: - Samtliga elever som i dagsläget anmält sig till vår kö för grundskolan kommer att bli meddelade om skolans förändrade struktur via brev. Detsamma gäller även nuvarande elever samt alla elever som är antagna inför hösten 2021, skriver SSHL på sin hemsida.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Vill se kvällsöppen vårdcentral i Märsta

Politik I samband med att Riddarens Vårdcentral tvingades lägga ner så försvann även den enda kvällsöppna vårdcentralen i Märsta: - Det är nu viktigt att Region Stockholm kliver fram och tar sitt ansvar för att säkerställa en tillgänglig och god vård för sigtunaborna.

vardcentral_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtunastad_outsider
speedy_vinter2020_outsider
dackskiftarna_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
vardcentral_outsider
sigtuna_vatten_outsider