eurosko2
NTEX VD Thomas Ström berättar om etableringen i Rolsta gård. Foto: Pressbild

NTEX etablerar i Rolsta gård

Transport- och logistikföretagen NTEX har öppnat upp kontor på Arlanda och anställt sex personer.

marstac_aug

I somras startade NTEX upp ett kontor på Arlanda och man har redan anställts sex personer enligt ett pressmeddelande. Företaget är mest inriktat på sjöfart men har fått nya kunder inom sjö- och flyg i Stockholmsregionen:
– I takt med att vår avdelning för Sjö och Flyg växer har vi under en längre tid insett att vi måste finnas närmare landets största flygplats, Arlanda. Nu har möjligheten dykt upp och därför har vi tagit beslutet att etablera oss där, säger VD Thomas Ström.

Kontoret ligger i Rolsta gård mellan Odensala och Märsta, ca tio minuter från flygplatsen.
– Efter ett intensivt arbete den senaste tiden är vi nu klara med såväl lokal som de första medarbetarna som ska arbeta där, berättar Thomas Ström

jul2018
farbrorbla_host2017

Han blir ny näringslivschef i kommunen

Näringsliv Mathias Forsberg blir ny näringslivschef efter Christer Wikström som tagit över som kommundirektör: - Det finns mycket logistiskt att jobba med i Sigtuna som jag kan ta med mig härifrån. Kommunerna liknar varandra ganska mycket. Sigtuna bygger mycket bostäder och ligger också i utkanten. Sedan är det Arlanda-biten som ska bli väldigt spännande, säger Mathias Forsberg till BålstaBladet.

dackia_vinter2018
happy_homes_sommar

Premiärturen till Miami invigdes

Näringsliv SAS premiärflög sin nya linje mellan Arlanda-Miami under söndagen: - Vi är mycket glada att SAS fortsätter att öka sitt utbud på Arlanda med ytterligare en interkontinental direktlinje, säger lizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

vinter_bil

Mäklare ger stöd på 20 olika språk

Näringsliv Jennyfer Namazi på Fastighetsbyrån i Märsta Sigtuna kommer att erbjuda språkstöd för de köpare eller säljare som inte talar svenska eller behöver hjälp att förstå alla lagar och regler kring en fastighetsaffär på sitt egna språk: - Vi vet att det kan vara komplicerat att genomföra en bostadsaffär och i våra samtal med konsumenter märker vi att språkbarriärer förstärker svårigheterna påtagligt, säger Jennyfer i ett pressmeddelande.

SAS satsar ännu mer på Arlanda

Näringsliv SAS lanserar fyra nya direktlinjer via Arlanda i sommar: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda till sommaren, kommenterar Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Jysk byter lokal i Arlandastad

Näringsliv JYSK kommer att flytta från Söderbyvägen till Bristagatan: -Både vi och våra kunder är jätteglada över att vi kommer vara kvar i Märsta och i samma område där butiken funnits i så många år.

Training Partner flyttar in i Drivelab Big

Näringsliv Tidigare i veckan startade Training Partner sin verksamhet i nya Drivelab Big: - Med våra nya faciliteter i DRIVELAB BIG, tillsammans med den utökning vi gör i DRIVELAB Center, på andra sidan motorvägen, får vi nu hela 15 000 kvadratmeter utbildnings- och eventlokaler optimerade för fordonsbranschen, med Norra Europas bästa läge, säger Peter Olofsson, ägare och styrelseordförande i Training Partner.

colorama_jan
standard
blackfriday
lions_standard
slutstation
cricketklubben
matcher_skanela
yrkesutbildningen
steningeliden32
skolgatan6d
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
frisyr2018
dalgatan7b
connys
Festspecialisten – Standard
agy2
dogranch
borg
standard_ridskola