budget_panorama
Björn och JohanFoto: Pressbild

NRH tar över knivstabaserad byrå

Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

fraga_liberalerna

Björn Blomqvist som äger Columna Ekonomi & Redovisning AB inleder ett samarbete med Norra Redovisningshuset i Arlandastad som innebär att de senare övertar hela kundstocken med start i september. Blomqvist kommer dock att vara kvar i företaget under ett år för att säkerställa att de får ett bra omhändertagande och att överlämningen går bra.

Norra Redovisningshuset med tjugo anställda växer än mer, för snart två år sedan övertog sigtunabon Johan Sandberg företaget av Hans Jakobsson. Vid senaste bokslutet 2019 omsatte NRH nästan 15 miljoner kronor.
– Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag. Våra medarbetare är erfarna och duktiga och flertalet är auktoriserade redovisningskonsulter. Nu ska vi ta hand om Björns kunder på ett bra sätt och jag välkomnar kunderna till NRH, säger Johan Sandberg.

happyhomes_sommar2020

Krögaren: Vi tappade hundra luncher över helgen

Näringsliv Bistro & Café Valvet på Stora gatan vittnar om hur de senaste coronarestriktionerna slår hårt mot deras bransch och verksamhet: - Vi gick från 120 luncher till 8-9 över helgen, säger ägaren Abraham Gumussoy till märsta.nu

connys_helsida
meko_helsida
coronakrisen

Inleder samarbete för säkra möten

Näringsliv För att öka avstånd i samband med evenemang inleder Scandinavian XPO och Training Partner ett samarbete: - Med allt det Training Partner erbjuder, samt närheten till den internationella kommunikations-hubben Arlanda, kommer vår nyöppnade mötes- och evenemangsarena att ha en stark position som en självklar plats för alla typer av möten, säger Staffan Littmarck, VD på Scandinavian XPO.

speedy_vinter_helsida

Byggprocessen igång för ett av Stockholms största bilföretag

Näringsliv Fordonsbolaget som etablerar i Rosersberg är igång med byggprocessen: - Vi har precis skickat in en bygglovsansökan och ser verkligen fram emot den nya anläggningen. Jag ser fram emot bolagets expansion i kommunen jag vuxit upp i då vi funnits i Upplands Väsby sen bolagets start 2012, säger VD tillika sigtunabon Kevin Aslan.

centrum_helsida2020
kkdk_helsida

Lidl öppnade i Sigtuna

Näringsliv Lidl öppnade upp sin butik i Sigtuna under torsdagen: - Att öppna vår 200:e butik i Sveriges mest hållbara stadsdel känns nästan för bra för att vara sant, säger Jonas Strömvall, fastighetschef på Lidl Sverige

ABS Wheels ett av superföretagen

Näringsliv ABS Wheels har utsetts till ett av Sveriges superföretag för bland annat in starka tillväxt: - Att få vara med på den exklusiva listan visar att vi gör rätt i motorbranschen som satsar på miljö, stabilitet och långsiktighet i affären, säger VD Andie Lahdo.

helsida
2020_helsida

WE invigdes i Stadsängarna

Näringsliv På lördagen invigde WE Träning & Hälsa sin andra anläggning i Sigtuna stad: - Vi hade velat öppna med folk överallt, happenings och köer till alla våra erbjudanden, men tiderna gjorde att vi fick tänka om, säger Niklas Wikegård, en av ägarna och grundare till WE.

manskold_helsida
banner_helsida

Två konkurser i kommunen

Ekonomi Antalet konkurser i länet uppgick till drygt 170 stycken för oktober vilket är färre än samma tidpunkt förra året.

defacto_helsida
kkdk_outsider
manskold_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
banner_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
meko_outsider
nrh
budget_outsider
outsider