helsida_var2021
Björn och JohanFoto: Pressbild

NRH tar över knivstabaserad byrå

Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

centrum_artikel

Björn Blomqvist som äger Columna Ekonomi & Redovisning AB inleder ett samarbete med Norra Redovisningshuset i Arlandastad som innebär att de senare övertar hela kundstocken med start i september. Blomqvist kommer dock att vara kvar i företaget under ett år för att säkerställa att de får ett bra omhändertagande och att överlämningen går bra.

Norra Redovisningshuset med tjugo anställda växer än mer, för snart två år sedan övertog sigtunabon Johan Sandberg företaget av Hans Jakobsson. Vid senaste bokslutet 2019 omsatte NRH nästan 15 miljoner kronor.
– Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag. Våra medarbetare är erfarna och duktiga och flertalet är auktoriserade redovisningskonsulter. Nu ska vi ta hand om Björns kunder på ett bra sätt och jag välkomnar kunderna till NRH, säger Johan Sandberg.

centrum_helsida2020
rentawreck_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
EXTRA

85 000 läste märsta.nu i april

Näringsliv märsta.nu nådde 85 000 användare under maj vilket är en ökning jämfört med förra året: - Intresset är fortsatt stort från kommuninvånarna att ta del av lokala nyheter dygnet runt, kommenterar Daniel Iskander.

connys_helsida
coronapandemin

WE satsar på träning för barn och unga

Näringsliv Coronapandemin har slagit hårt mot barn och unga. WE Träning och Hälsa har på sina anläggningar vänt sig till den målgruppen: - WE har som alla märkt att under pandemin har det varit viktigare än någonsin att röra sig, fortsätta med sin träning oavsett ålder, uppger delägaren Jonas Eriksson.

coronakrisen

Swedavia: Arlandas framtida kapacitet ska säkras

Näringsliv Swedavias kvartalsrapport visar minus 381 miljoner kronor trots att man vidtagit åtgärder för att dämpa effekterna av coronakrisen. Samtidigt ska en utredning tillsättas för hur Arlandas framtida kapacitet ska säkras.

sigtunastad_helsida
mp-helsida
dackskiftarna_helsida

Jean och Däckskiftarna nöjda med stationen i Märsta

Näringsliv Bröderna Jean och George Karabets etablering av Däckskiftarna i Märsta har tagits emot väl av kommuninvånarna: - Responsen är väldig god och det uppskattas att vi finns här. Kunderna tycker att det går fort och smidigt. De uppskattar bäst att man inte behöver boka en tid för att få ett hjulskifte då vi har drop-in alla dagar i veckan, berättar Jean Karabet.

Finalister till Årets företagare är klara

Näringsliv Finalisterna till Årets företagare har utsetts: - Att vinna och få vara med i Företagarna har gett mig insyn i vikten av att nätverka och jobba med de lokala företagen, I Sigtuna finns många duktiga företag som bidrar till mångfald, kunskap och jobb, det ska bli riktigt kul att ta fram de som utmärker sig mest säger Andie Lahdo, ABS Wheels VD och jurymedlem.

vardcentral_helsida

Handelsbanken stänger i Märsta Centrum

Ekonomi Handelsbanken som haft kontor i Märsta i flera decennier stänger och flyttar till Sigtuna: - Bakgrunden till Handelsbankens nuvarande omorganisation är att allt fler kunder väljer digitala mötesplatser för sina bankaffärer och i mindre utsträckning väljer att besöka bankkontor, säger kontorschefen Johanna Estman Larsson.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

aftenbil_outsider
rentawreck_outsider
swedol_outsider
vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
mp-outsider
dackskiftarna_outsider
heat-out