moderaterna_sep2020
Björn och JohanFoto: Pressbild

NRH tar över knivstabaserad byrå

Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

Björn Blomqvist som äger Columna Ekonomi & Redovisning AB inleder ett samarbete med Norra Redovisningshuset i Arlandastad som innebär att de senare övertar hela kundstocken med start i september. Blomqvist kommer dock att vara kvar i företaget under ett år för att säkerställa att de får ett bra omhändertagande och att överlämningen går bra.

Norra Redovisningshuset med tjugo anställda växer än mer, för snart två år sedan övertog sigtunabon Johan Sandberg företaget av Hans Jakobsson. Vid senaste bokslutet 2019 omsatte NRH nästan 15 miljoner kronor.
– Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag. Våra medarbetare är erfarna och duktiga och flertalet är auktoriserade redovisningskonsulter. Nu ska vi ta hand om Björns kunder på ett bra sätt och jag välkomnar kunderna till NRH, säger Johan Sandberg.

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

connys_helsida
2020_helsida
corner_helsida
happyhomes_sommar2020
boisigtuna
centrum_helsida2020
helsida
festspec_host2020_helsida
defacto_helsida
corner_outsider
nrh
festspec_host2020_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider