defacto_pan2020
David Sandberg Hjelm med Johan Sandberg, VD på Norra redovisningshusetFoto: Pressbild

NRH stödjer BRIS-arbete

Sigtunabon David Sandberg Hjelm föreläste för Norra Redovisningshusets personal som samtliga samtidigt passade på att bli stödmedlemmar: - Jag tycker BRIS gör ett fantastiskt jobb och vi vill stödja deras arbete, säger Johan Sandberg, VD för Norra Redovisningshuset.

centrum_artikel

Under fredagen blev Norra Redovisningshusets personal medlemmar i BRIS. David Sandberg Hjelm, utvecklingsledare på BRIS, föreläste för personalen om BRIS, FN:s Barnkonvention och hur man kan samtala med barn. Johan Sandberg som är VD för Norra Redovisningshuset säger att man vill stödja BRIS arbete och att man valde att bli stödmedlemmar-
– BRIS hjälper och stöttar barn och föräldrar genom samtal och råd via digitala medier. David och alla på BRIS gör en fantastiskt bra insats i samhället.

ridskola2020_helsida
prima_helsida
meko_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
2020_helsida

Elbilsmässa till XPO

Näringsliv Elbilsmässan eCarExpo kommer till Scandinavian XPO i höst:- Vi ser nybyggda mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO som den perfekta arenan för eComExpo med tanke på möjligheterna till 11 000 kvm utställningsyta för våra elfordon och teknik, två konferensscener och ett stort antal mötesplatser för vårt seminarie- och workshopprogram, säger Anna Fägersten, projektledare.

connys_helsida

Firar trettio år mitt i pandemin

Näringsliv Hotell Kristina fyllde i år 30 år men firandet fick i praktiken ställas in på grund av coronapandemin: - För oss, som för alla andra, har 2020 gått till historien, som ett år där vi planerat in mängder av kul och spännande event som James Bond-premiär, Nyårsfest, kul After Work och härliga festmiddagar för att just fira våra 30 år som hotell. Sen fick vi tänka om och anpassa mycket. Och därefter ställa in. Nu blickar vi framåt istället och ser bara möjligheter och chanser att fira när läget förbättras, berättar VD Ewa Wikland.

januari_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
coronakrisen

Inleder samarbete för säkra möten

Näringsliv För att öka avstånd i samband med evenemang inleder Scandinavian XPO och Training Partner ett samarbete: - Med allt det Training Partner erbjuder, samt närheten till den internationella kommunikations-hubben Arlanda, kommer vår nyöppnade mötes- och evenemangsarena att ha en stark position som en självklar plats för alla typer av möten, säger Staffan Littmarck, VD på Scandinavian XPO.

Byggprocessen igång för ett av Stockholms största bilföretag

Näringsliv Fordonsbolaget som etablerar i Rosersberg är igång med byggprocessen: - Vi har precis skickat in en bygglovsansökan och ser verkligen fram emot den nya anläggningen. Jag ser fram emot bolagets expansion i kommunen jag vuxit upp i då vi funnits i Upplands Väsby sen bolagets start 2012, säger VD tillika sigtunabon Kevin Aslan.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

meko_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
connys
prima_outsider
speedy_vinter2020_outsider
moderat_outsider_jan
nrh
swedol_outsider