moderaterna_panorama

Norwegian storsatsar på Arlanda 2022

Till nästa sommar planerar att Norwegian att flyga i princip som innan pandemin via Arlanda.

Under fredagen offentliggjordes Norwegian destinationer från Arlanda för sommaren 2022. Det är 48 destinationer, en kraftig ökning från dagens cirka 15-20. Ett par nya destinationer är inrikestrafik. Totalt i Sverige är det 53 rutter, nästan samtliga är alltså via Arlanda.
– Vi är glada att kunna lägga fram programmet för vårt nästa sommarhalvår och leverera strategin att satsa på Norge och Norden. De sista månaderna har vi märkt en stigande efterfrågan från kunderna och vi är glada att hälsa dem välkomna ombytt till att flyga till deras favoritdestinationer, säger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Norwegian räknar med högre vaccinationsgrad vilket innebär lägre risk för restriktioner under 2022.
– Norwegian står gott stat att klara sig genom 2022 även om vi påverkas av pandemin i framtiden. Vi har betydligt bättre flexibilitet för användning av flygplanen och vi har efter rekonstruktionen en organisation och fått in nytt kapital. Det har varit en tiff tid men resultatet är att vi står starkare än före pandemin, fortsätter Geir Karlsson.

Totalt i hela Norden rör det sig om 259 destinationer.

2020_helsida
logistik_sigtuna_helsida
centrum_sommar2022_helsida
liber_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

connys_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

nationaldag_helsida
mp_helsida_april

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

retro_helsida
defacto_helsida
helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
nationaldag_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
retro_outsider
connys
swedol_outsider
outsider
logistik_outsider
ridskola_2020_outsider