center_pan21

Norwegian storsatsar på Arlanda 2022

Till nästa sommar planerar att Norwegian att flyga i princip som innan pandemin via Arlanda.

Under fredagen offentliggjordes Norwegian destinationer från Arlanda för sommaren 2022. Det är 48 destinationer, en kraftig ökning från dagens cirka 15-20. Ett par nya destinationer är inrikestrafik. Totalt i Sverige är det 53 rutter, nästan samtliga är alltså via Arlanda.
– Vi är glada att kunna lägga fram programmet för vårt nästa sommarhalvår och leverera strategin att satsa på Norge och Norden. De sista månaderna har vi märkt en stigande efterfrågan från kunderna och vi är glada att hälsa dem välkomna ombytt till att flyga till deras favoritdestinationer, säger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Norwegian räknar med högre vaccinationsgrad vilket innebär lägre risk för restriktioner under 2022.
– Norwegian står gott stat att klara sig genom 2022 även om vi påverkas av pandemin i framtiden. Vi har betydligt bättre flexibilitet för användning av flygplanen och vi har efter rekonstruktionen en organisation och fått in nytt kapital. Det har varit en tiff tid men resultatet är att vi står starkare än före pandemin, fortsätter Geir Karlsson.

Totalt i hela Norden rör det sig om 259 destinationer.

defacto_helsida
2020_helsida
eldsjal-helsida
mp_host_helsida
connys_helsida
helsida_var2021
andersojag
bostad_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

andersojag_outsider
connys
mp-outsider
nrh
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
eldsjal-outsider
sigtuna_vatten_outsider