moderat_sommar
Foto: David Peacock/Norwegian

Norwegian startar med tretton linjer från Arlanda

Från och med 1:a juli återupptar Norwegian 13 linjer till och från Arlanda.

centrum_artikel

Norwegian återupptar 76 flyglinjer totalt från 1:a juli, 13 av dessa gäller från Arlanda där man startar med tre inrikesavgångar och tio utrikes. I samband med implementeringen av rutterna inför Norwegian ett antal säkerhetsåtgärder för att minska smittspridningen. Bland annat måste resenärer över sex år bära ansiktsmask, man kommer uppmanas till avstånd som passagerare, man måste sprida ut sig i kabinen och ingen servering kommer att ske. Luften i kabinen kommer att renas med samma luftfiltrering som på sjukhus där luften i kabinen renas var tredje till fjärde minut.

happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
defacto_helsida
speedy_helsida
2020_helsida
brobygget_midgard_helsida
studeravidare_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

connys_helsida
centrum_helsida2020
marina_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

sommar_sigtuna2020
centrum_sommar_out
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
speedy_outsider