skordedag_pan

Norwegian ser fram emot återstart på Arlanda

Norwegian är fortsatt påverkade av restriktionerna men ser fram emot att starta igång på Arlanda.

Norwegian hade knappt 60 000 resenärer totalt sett i hela Norden under april, det är 18 000 färre än förra året i april som också var starkt påverkad av pandemin.
– Pandemin och reserestriktioner fortsätter att påverka driften även om passagerartrafiken ökar jämfört med förra året. Men om Norge och Europa fortsätter att öppna upp så kommer vi se en gradvis ökning av trafiken. Vi anpassar linjenätet löpande beroende på efterfrågan, säger Norwegians koncernchef Jacob Schram.

Bolaget har tio pan i drift främst i Norge. Men senare i maj ska man starta igång på Arlanda.
– Vi hoppas och tror att intresset för att börja resa igen ökar i takt med att allt fler vaccinerar sig och länderna runt om i Europa öppnar upp igen. Vi återupptar ett fåtal linjer från Arlanda i slutet av maj och början på juni och ser fram emot att börja flyga där igen. Vi kommer fortsätta öppna upp fler och fler linjer successivt, beroende på efterfrågan och hur situationen med pandemin ser ut, säger Charlotte Holmbergh Jacobsson, kommunikationschef Norwegian, i ett mail till märsta.nu

andersojag
skordedag_helsida
mp_host_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
kyrka_helsida
helsida_var2021
eldsjal-helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

bostad_helsida
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

centrum_helsida2020
kyrkoval_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
centrum_sommar_out
heat_out
kyrkoval_outsider
andersojag_outsider
mp-outsider
eldsjal-outsider
sigtuna_vatten_outsider
kyrka-outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
skordedag_out
nrh
connys