moderaterna_panorama

Norwegian ser fram emot återstart på Arlanda

Norwegian är fortsatt påverkade av restriktionerna men ser fram emot att starta igång på Arlanda.

Norwegian hade knappt 60 000 resenärer totalt sett i hela Norden under april, det är 18 000 färre än förra året i april som också var starkt påverkad av pandemin.
– Pandemin och reserestriktioner fortsätter att påverka driften även om passagerartrafiken ökar jämfört med förra året. Men om Norge och Europa fortsätter att öppna upp så kommer vi se en gradvis ökning av trafiken. Vi anpassar linjenätet löpande beroende på efterfrågan, säger Norwegians koncernchef Jacob Schram.

Bolaget har tio pan i drift främst i Norge. Men senare i maj ska man starta igång på Arlanda.
– Vi hoppas och tror att intresset för att börja resa igen ökar i takt med att allt fler vaccinerar sig och länderna runt om i Europa öppnar upp igen. Vi återupptar ett fåtal linjer från Arlanda i slutet av maj och början på juni och ser fram emot att börja flyga där igen. Vi kommer fortsätta öppna upp fler och fler linjer successivt, beroende på efterfrågan och hur situationen med pandemin ser ut, säger Charlotte Holmbergh Jacobsson, kommunikationschef Norwegian, i ett mail till märsta.nu

ewas_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

marinan_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
2020_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
ewas_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider