moderaterna_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Norwegian lämnar in konkursansökan hos Attunda tingsrätt

Norwegian svenska dotterbolag, Norwegian Air Sweden AB, har lämnat i ansökan om konkurs vid Attunda tingsrätt.

Nyligen rapporterade märsta.nu om att Norwegian ser fram emot en återstart på Arlanda. Nu ansöker det svenska dotterbolaget Norwegian Air Sweden om konkurs rapporterar Aftonbladet. En ansökan är inlämnad till Attunda tingsrätt. Men det är inget som påverkar flygtrafiken utan konkurser inleds för att man ska lösa skulder som man inte kunnat reglera under pandemin.
– Det får ingen påverkan på anställda eller flygdriften, eftersom det inte fanns några anställda i det här bolaget. Resenärer som har bokat eller planerar att boka biljetter behöver inte oroa sig då det här inte påverkar flygverksamheten, säger kommunikationschefen Charlotte Holmberg Jacobsson till tidningen.

ewas_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

defacto_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

mp_helsida_april
2020_helsida
marinan_helsida
connys_helsida
liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
ewas_outsider
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider