heat_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Norwegian lämnar in konkursansökan hos Attunda tingsrätt

Norwegian svenska dotterbolag, Norwegian Air Sweden AB, har lämnat i ansökan om konkurs vid Attunda tingsrätt.

Nyligen rapporterade märsta.nu om att Norwegian ser fram emot en återstart på Arlanda. Nu ansöker det svenska dotterbolaget Norwegian Air Sweden om konkurs rapporterar Aftonbladet. En ansökan är inlämnad till Attunda tingsrätt. Men det är inget som påverkar flygtrafiken utan konkurser inleds för att man ska lösa skulder som man inte kunnat reglera under pandemin.
– Det får ingen påverkan på anställda eller flygdriften, eftersom det inte fanns några anställda i det här bolaget. Resenärer som har bokat eller planerar att boka biljetter behöver inte oroa sig då det här inte påverkar flygverksamheten, säger kommunikationschefen Charlotte Holmberg Jacobsson till tidningen.

defacto_helsida
connys_helsida
kyrkoval_helsida
centrum_helsida2020
eldsjal-helsida
happyhomes_sommar2020
kyrka_helsida
andersojag

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

bostad_helsida
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

mp_host_helsida
2020_helsida
helsida_var2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
skordedag_out
connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
kyrka-outsider
andersojag_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
bostad_outsider
kyrkoval_outsider
eldsjal-outsider
mp-outsider
heat_out