heat_pan

Norwegian igång från Arlanda

Idag måndag gör Norwegian comeback från Arlanda med flyg till fyra destinationer.

Norwegian är igång från Arlanda från och med idag måndag 31:a maj. Det är inrikesflyg till Umeå och Luleå samt utrikes till Oslo och Malaga. I juni startas fler linjer upp från Arlanda, totalt ska det bli 31 stycken.
– Vi är väldigt glada över att vara tillbaka i Sverige och att återigen kunna önska svenska resenärer välkomna ombord. Det finns en längtan att börja resa igen och vi ökar antalet linjer gradvis i Sverige under våren och sommaren. Norwegian ska fortsätta erbjuda bra service med prisvärda och flexibla biljetter till populära destinationer i Europa, säger Norwegian koncernchef Jacob Schram.

kyrkoval_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
bostad_helsida
happyhomes_sommar2020
skordedag_helsida
kyrka_helsida
defacto_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

helsida_var2021
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

mp_host_helsida
andersojag
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

skordedag_out
eldsjal-outsider
sigtuna_vatten_outsider
kyrkoval_outsider
swedol_outsider
nrh
centrum_sommar_out
andersojag_outsider
bostad_outsider
connys
kyrka-outsider
mp-outsider
heat_out
ridskola_2020_outsider