centrum_panorama2020
Norwegian firades på Arlanda under fredagenFoto: Pressbild/Swedavia

Norwegian firade tio år på Arlanda

Norwegian firade tio år på Arlanda under fredagen. Sedan starten har man flugit över 38 miljoner resenärer till och från Arlanda.

centrum_artikel

I år har Norwegian trafikerat Arlanda i tio år och det firades på fredagen. Norwegian har haft stor betydelse för Arlandas passagerarutveckling sedan 2007 vilket bland annat varit en bidragande orsak till att Arlanda 88 månader i rad haft passagerarrekord. Norwegian flyger till 70 utrikesdestinationer från Sverige, de flesta från Arlanda. Sedan starten har 38 miljoner rest med Norwegian:
– Vi är väldigt glada över att vi närmar oss 40 miljoner passagerare på Arlanda och att allt fler resenärer i Sverige upptäcker våra prisvärda biljetter och vårt stora linjenätverk. Vi vill gärna fortsätta utveckla linjenätet till och från Arlanda och ser en enorm potential för Sverige, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian, i ett pressmeddelande.

studenten2020_helsida
studeravidare_helsida

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

connys_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

defacto_helsida
kcbygg_helsida
speedy_helsida
sommarlov_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

studenten2020_outsider
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider