defacto_panorama_mustasch
Norwegian firades på Arlanda under fredagenFoto: Pressbild/Swedavia

Norwegian firade tio år på Arlanda

Norwegian firade tio år på Arlanda under fredagen. Sedan starten har man flugit över 38 miljoner resenärer till och från Arlanda.

centrum_farsdag_artikel

I år har Norwegian trafikerat Arlanda i tio år och det firades på fredagen. Norwegian har haft stor betydelse för Arlandas passagerarutveckling sedan 2007 vilket bland annat varit en bidragande orsak till att Arlanda 88 månader i rad haft passagerarrekord. Norwegian flyger till 70 utrikesdestinationer från Sverige, de flesta från Arlanda. Sedan starten har 38 miljoner rest med Norwegian:
– Vi är väldigt glada över att vi närmar oss 40 miljoner passagerare på Arlanda och att allt fler resenärer i Sverige upptäcker våra prisvärda biljetter och vårt stora linjenätverk. Vi vill gärna fortsätta utveckla linjenätet till och från Arlanda och ser en enorm potential för Sverige, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian, i ett pressmeddelande.

sigtunavatten_standard
greeknighthelsida

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

centrum_farsdag
ica_oktober
fme_oktober
defacto_mustach_helsida
happyhomes_2019

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

nrh
greeknight_outsider
colorama_april2
connys