sommar
Norwegian firades på Arlanda under fredagenFoto: Pressbild/Swedavia

Norwegian firade tio år på Arlanda

Norwegian firade tio år på Arlanda under fredagen. Sedan starten har man flugit över 38 miljoner resenärer till och från Arlanda.

I år har Norwegian trafikerat Arlanda i tio år och det firades på fredagen. Norwegian har haft stor betydelse för Arlandas passagerarutveckling sedan 2007 vilket bland annat varit en bidragande orsak till att Arlanda 88 månader i rad haft passagerarrekord. Norwegian flyger till 70 utrikesdestinationer från Sverige, de flesta från Arlanda. Sedan starten har 38 miljoner rest med Norwegian:
– Vi är väldigt glada över att vi närmar oss 40 miljoner passagerare på Arlanda och att allt fler resenärer i Sverige upptäcker våra prisvärda biljetter och vårt stora linjenätverk. Vi vill gärna fortsätta utveckla linjenätet till och från Arlanda och ser en enorm potential för Sverige, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian, i ett pressmeddelande.

sbrf_helsida

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

logistik_sigtuna
fme_helsida

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

sommar_centrum

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

sommar
ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
colorama_april2

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

colorama_april
sportfiske_sommar
fme_outsider
defacto_outsider
sbrf_outsider
connys
nrh