bostadsformedling
Norwegian med sin 787 DreamlinerFoto: Norwegian/David Peacock

Norwegian drar tillbaka långlinjer från Arlanda

Norwegian meddelar på onsdagen att man drar tillbaka alla långdistansrutter från Arlanda från och med 29:e mars nästa år.

centrum_artikel

Norwegian som satsat stort på långlinjer till Thailand och USA de senaste åren meddelar i ett pressmeddelande att de slutar flyga dessa rutter från Arlanda. Efter 29:e mars 2020 så kommer långdistanslinjerna från Stockholm inte att fortsätta. Norwegian konstaterar dock att det finns efterfrågan på resor mellan ett antal europeiska storstäder och USA, de kommer därför att satsa på dessa marknader istället.
– Skandinavien är inte tillräckligt stort för att upprätthålla interkontinentala flygningar från Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Vi har dessutom under en längre tid haft utmaningar med Rolls Royce-motorerna på våra långdistansplan vilket innebär att vi måste ha flera plan på marken och som påverkar linjeprogrammet, säger Matthew Wood, Senior Vice President Commercial Long Haul på Norwegian.

Norwegians övriga linjeutbud på kort- och mellandistanser från Stockholm påverkas inte. Norwegian lanserade nyligen fler linjer från Arlanda och man kommer öka antalet avgångar på flertal linjer i Sverige.

centrum_helsida2020
marina_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
sommar_sigtuna2020
connys_helsida
spedition_sigtuna
brobygget_helsida_valsta
speedy_helsida
studeravidare_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

kaa_sigtuna_helsida
defacto_helsida
kaa_outsider
marina_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
speedy_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider