moderaterna_panorama
Foto: Pressbild

Norwegian återvänder till Arlanda

Norwegian är tillbaka på Arlanda med tre turer som ska gå till Spanien och Norge.

Under påsken startade Norwegian sina första rutter till Malaga och Alicante från Oslo Gardemoen. Nu är det klart att man även kommer tillbaks till Arlanda där man innan pandemin hade ett omfattande linjenät med trafik till Asien, Europa och Nordamerika. Norwegian sätter igång med tre rutter till Spanien och Norge från Arlanda. Man avser öka destinationerna allt eftersom att restriktioner släpps i de olika länderna samt i Sverige där UD avråder från icke-nödvändiga utrikesresor under pandemin.

defacto_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

2020_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

marinan_helsida
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida
liber_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
ewas_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
moderat_outsider
nrh
swedol_outsider