defacto_pan
Norrskenet över SätunaFoto: Insändarbild

Norrsken över Märsta

Sen på söndagskvällen drog ett norrsken in över kommunen som bland annat kunde ses i Märsta.

rosta_sigtuna2

Säsongens första norrsken drog in över vår del av landet under söndagskvällen. Runt om i stora delar av Uppland har det rapporterats in om att norrsken synts på himlen enligt Aftonbladet. Även här i kommunen sågs norrskenet. En märstabo fångade norrskenet sett från Västra bangatan.

eu-valet

Valet är igång

Politik Vallokalerna öppnade upp vid 8-tiden på söndagen: - Det är många poströster som kommit in, säger Torsten Cedervi, vallokalens ordförande i Prästängarna/S:t Per.

nationaldag_helsida
bonava_maj_helsida

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

mp_eu
rosta_sigtuna2
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

varfest_helsida
eu_sap
happyhomes_2019
oppning_helsida
v_eu_helsida
connys
moderaterna_maj_outsider
colorama_april
nationaldag_out
defacto_outsider
bonava_maj_outsider
rosta_sigtuna
fme_outsider
ridskola2019_outsider
sap_outsider_eu
sh_bovard_out
mp_eu_outsider
sh_oppet
v_eu
nrh
oppning_outsider