defacto_pan2020
Foto: Sigtuna kommun

Nominera till kultur- och föreningspriser

Kommunen tar in nomineringar till de olika kultur- och föreningspriserna som ska delas ut i samband med Föreningsgalan.

centrum_artikel

Nu kan du som kommuninvånare nominera till Föreningsgalans priser. Det rör sig bland annat om Årets ungdomsledare, Kulturpriset, Årets prestation och Årets förening. Nomineringarna kan ske till och med 21:a februari via kommunens hemsida.

happyhomes_2019
sportlov_sigtuna
salong_elisabeth_helsida
EXTRA

Många ville se nya WE Arlandastad

Nöjesnyheter Närmare tusen personer invigde WE Träning och Hälsas nya anläggning i Arlandastad: - Vi är väldigt, väldigt glada och nöjda över den fantastiska feedback vi fått under dagen. Vi har tecknat fler medlemskap än vad vi hoppats på, våra padelbanor börjar bli fullbokade och våra nybörjarkurser likaså, säger Niklas Wikegård.

EXTRA

Bio i Märsta stänger igen

Nöjesnyheter Biografen som Folkets Bio driver i Biokällan i Märsta stänger efter fem år: - -Vi har haft för få besökare för att verksamheten ska gå ihop, säger Rose-Marie Strand, ordförande i föreningen Märsta Bio.

2020_helsida
speedy_helsida
teatergrillen_helsida

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

connys_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

sigtuna_vatten_outsider
connys
sportlov_sigtuna_outsider
teatergrillen_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
speedy_outsider