defacto_pan2020
Foto: Sigtuna kommun

Nominera till kultur- och föreningspriser

Kommunen tar in nomineringar till de olika kultur- och föreningspriserna som ska delas ut i samband med Föreningsgalan.

Nu kan du som kommuninvånare nominera till Föreningsgalans priser. Det rör sig bland annat om Årets ungdomsledare, Kulturpriset, Årets prestation och Årets förening. Nomineringarna kan ske till och med 21:a februari via kommunens hemsida.

defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

festspec_corona_helsida

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

speedy_helsida
happy_homes_mars
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

2020_helsida
marina_helsida
ridskola2020_helsida
salong_elisabeth_helsida
centrum_helsida2020

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

nrh
marina_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
festspec_corona_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
ridskola_2020_outsider