arlandagk_panorama
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela fortsatt glödheta

Skånela hade inga problem att avfärda Anderstorp hemma i Vikingahallen med 25-19: - Återigen är det ingen topprestation i det offensiva men vi är bra bakåt, summerar tränare Jimmy Karlsson.

banner_juni_artikel

Skånela startade darrigt mot Anderstorp och var i underläge ett par gånger första tio minuterna, men efter dryga kvarten hade Skånela fått upp farten och tittade inte i backspegeln längre. I paus var det 11-8 som direkt i andra blev 13-8 och matchen var där i princip punkterad. Skånela fortsatte rycka och ledde konstant med 5-7 bollar, slutet blev även det en odramatisk historia och Skånela kunde promenera hem två poäng.

Tränare Jimmy Karlsson var nöjd med defensiven och målvaktsspelet efter matchen:
– Vi är tuffa och svåra att göra mål på, där ligger grunden.

Men han gav offensiven en känga, de måste ”steppa upp” ansåg han:
– Idag räcker det och mot Amo räckte det, men det kommer matcher då vi behöver komma loss.

I och med att segern var ”tryggad” tidigt passade Jimmy Karlsson på att lufta de yngre spelarna, både Simon Lindberg, Hugo Sjölin och Gustaf Näslund fick gott om speltid

Målen
Olsson 6, Ladan 4, Frank 4, Nielsen 3, Östling 3, Näslund 2, Sjölin, Byström, Lindberg

oppning_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

banner_juni_helsida
defacto_helsida
sbrf_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

colorama_april2
ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

fme_helsida
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

midsommar_valsta_helsida
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

sh_oppet
midsommar_valsta_outsider
fme_outsider
oppning_outsider
connys
sh_bovard_out
colorama_april
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
sbrf_outsider
nrh