defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela fortsatt glödheta

Skånela hade inga problem att avfärda Anderstorp hemma i Vikingahallen med 25-19: - Återigen är det ingen topprestation i det offensiva men vi är bra bakåt, summerar tränare Jimmy Karlsson.

Skånela startade darrigt mot Anderstorp och var i underläge ett par gånger första tio minuterna, men efter dryga kvarten hade Skånela fått upp farten och tittade inte i backspegeln längre. I paus var det 11-8 som direkt i andra blev 13-8 och matchen var där i princip punkterad. Skånela fortsatte rycka och ledde konstant med 5-7 bollar, slutet blev även det en odramatisk historia och Skånela kunde promenera hem två poäng.

Tränare Jimmy Karlsson var nöjd med defensiven och målvaktsspelet efter matchen:
– Vi är tuffa och svåra att göra mål på, där ligger grunden.

Men han gav offensiven en känga, de måste ”steppa upp” ansåg han:
– Idag räcker det och mot Amo räckte det, men det kommer matcher då vi behöver komma loss.

I och med att segern var ”tryggad” tidigt passade Jimmy Karlsson på att lufta de yngre spelarna, både Simon Lindberg, Hugo Sjölin och Gustaf Näslund fick gott om speltid

Målen
Olsson 6, Ladan 4, Frank 4, Nielsen 3, Östling 3, Näslund 2, Sjölin, Byström, Lindberg

Skånela föll efter mardrömsstart

Handboll Skånela föll efter en katastrofstart där man låg under med 14-4 i första: - Ligger man under med 14-4 är det svårt att vinna handbollsmatcher, sa Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

sigtuna_funkis
video

RIK tog tredje raka

Innebandy Rosersbergs IK vann i lördags mot Hässelby: -Nu har vi på allvar häng på topplagen, säger sportchefen Fredrik Raschke.

sigtunavatten_standard
EXTRA

Europatouren kommer till Arlandastad

golf Europatouren i Golf kommer tillbaka Arlandastad: - Vi är glada att meddela att Arlandastad blir det senaste tillskottet till Qualifying School, säger Mike Stewart, Qualifying School Director på European Tour.

outsider
korpen_jan-feb
frisyr_december

Full fart med Wings Ladies

Ishockey Wings har startat ett damlag i hockey under hösten: - Självklart ska Wings ha ett Ladies-lag. Att få vara med från början och lägga grunden kändes väldigt roligt, säger Per "Otten" Ottenström, en av tränarna.

allsvenskan

Skånela ångar på-Tog femte raka

Handboll Skånela tog femte raka segern efter 29-27 mot Aranäs: - Vi är bra, ingen topprestation men vi är stabila, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

funkis_2
nrh
banner_trerosor
connys