arlandagk_panorama
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela fortsatt glödheta

Skånela hade inga problem att avfärda Anderstorp hemma i Vikingahallen med 25-19: - Återigen är det ingen topprestation i det offensiva men vi är bra bakåt, summerar tränare Jimmy Karlsson.

centrum_tvaar

Skånela startade darrigt mot Anderstorp och var i underläge ett par gånger första tio minuterna, men efter dryga kvarten hade Skånela fått upp farten och tittade inte i backspegeln längre. I paus var det 11-8 som direkt i andra blev 13-8 och matchen var där i princip punkterad. Skånela fortsatte rycka och ledde konstant med 5-7 bollar, slutet blev även det en odramatisk historia och Skånela kunde promenera hem två poäng.

Tränare Jimmy Karlsson var nöjd med defensiven och målvaktsspelet efter matchen:
– Vi är tuffa och svåra att göra mål på, där ligger grunden.

Men han gav offensiven en känga, de måste ”steppa upp” ansåg han:
– Idag räcker det och mot Amo räckte det, men det kommer matcher då vi behöver komma loss.

I och med att segern var ”tryggad” tidigt passade Jimmy Karlsson på att lufta de yngre spelarna, både Simon Lindberg, Hugo Sjölin och Gustaf Näslund fick gott om speltid

Målen
Olsson 6, Ladan 4, Frank 4, Nielsen 3, Östling 3, Näslund 2, Sjölin, Byström, Lindberg

defacto_helsida
arlandagolf
karby_varme1
sigtunavatten_standard
EXTRA

Sigtunabo ny ordförande i storklubben

Sport En av landets största föreningar, Djurgårdens IF, får sigtunabon Andreas von der Heide som ordförande för alliansstyrelsen: - Det är en stor ära att ha blivit vald att leda Sveriges mest framgångsrika idrottsförening genom tiderna, säger Andreas von der Heide till märsta.nu

connys
sangensemble
nolltaxan

No show-avgift införs

Sport Efter att nolltaxan avskaffats avser kommunledningen nu införa en sk no show-avgift om föreningarna inte dyker upp på bokad tid: - Jag är upprörd och oerhört besviken på hur den moderatledda alliansen styr kommunen. Detta skapar inga bra förutsättningar för alla våra fina föreningar och återigen är det ungdomarna som drabbas, säger Marie Axelsson (S), 2:e vice ordförande i Kommunstyrelsen.

happyhomes_2019
allsvenskan

Hyllar talangen efter segern

Handboll Skånela svarade för en makalös vändning hemma mot Lindesberg och kunde ta två viktiga poäng i kvaljakten: - Jag skulle vilja hylla Simon Lindberg som knyter ihop säcken på slutet, säger Jimmy Karlsson, tränare.

Skånela tar handbollen till barnen

Handboll Under några års tid har Skånela lyckats nå yngre barn mellan åldrarna 5-8 år för spel i Handbollsskola eller Boll och Lek: - Det handlar om att komma närmare bostaden med verksamheten, säger Håkan Persson, ansvarig för Boll och Lek.

ridskola_2019_helsida

FC Arlanda certifierade av Upplands Fotbollförbund

Fotboll FC Arlanda mottog tidigare i veckan certifieringsdiplom från Upplands Fotbollförbund: - Syftet med certifieringen är att vi kan visa att vi bedriver en seriös verksamhet med kvalitet från knatte till senior, säger Eddie Khalaf, sportchef.

herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Skånela tappade poäng i slutsekunderna i matchen mot Kungälv men har fortsatt allt i egna händer: - Matchen var signifikant för de senaste 6-7 omgångarna, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

ridskola2019_outsider
sh_oppet
karby2
extravaganza_outsider
defacto_outsider