defacto_pan
Kim Taekwondos team på SM: Leo Dautovic, Stass Tsoy, Ali Azam, Isac Källstrand, Izabella Källstrand, Lilja Östervall Lyngbrant, Julia Nyqvist, Jimmy vennberg, Edin Dizdarevic, Felix Sarin.Foto: Kim Taekwondo

Nio medaljer på SM

Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

Kim Taekwondo visar återigen att de är en av landets främsta klubbar inom sporten. Nio deltagare var med på SM, varav två debutanter i Masterklassen över 35 år. Det blev succé ändå med tre guld, tre silver och tre brons.

Gulden kammades hem av numera rutinerade Izabella Källstrand och Lilja Östervall Lyngbrant samt Isac Källstrand.
– Det var Izabellas andra SM guld och Liljas andra raka. Isac tog sitt första SM guld efter att hela säsongen vinna alla Cuper och SM vilket inte många klarar av och slutar 2018 som obesegrad, säger Jens Lundin, headcoach.

För Leo Dautovic, 78k, blev det silver efter att ha mött Sverigeettan i finalen. Stass Tsoy, 87k, gick även ha till final och var bara en sekund från seger i finalen men sista sparken träffade honom i magen och det blev förlust istället. Silver blev det även för Edin Dizdarevic som förlorade mot förre VM-trean i finalen.

Övriga resultat
Julia Nyqvist, brons
Felix Sarin, brons
Jimmy Vennberg, brons
Ali Azam, kvartsfinal

Skånela föll efter mardrömsstart

Handboll Skånela föll efter en katastrofstart där man låg under med 14-4 i första: - Ligger man under med 14-4 är det svårt att vinna handbollsmatcher, sa Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

sigtuna_funkis
video

RIK tog tredje raka

Innebandy Rosersbergs IK vann i lördags mot Hässelby: -Nu har vi på allvar häng på topplagen, säger sportchefen Fredrik Raschke.

icavalsta_julbanner
allsvenskan

Skånela fortsatt glödheta

Handboll Skånela hade inga problem att avfärda Anderstorp hemma i Vikingahallen med 25-19: - Återigen är det ingen topprestation i det offensiva men vi är bra bakåt, summerar tränare Jimmy Karlsson.

korpen_jan-feb
EXTRA

Europatouren kommer till Arlandastad

golf Europatouren i Golf kommer tillbaka Arlandastad: - Vi är glada att meddela att Arlandastad blir det senaste tillskottet till Qualifying School, säger Mike Stewart, Qualifying School Director på European Tour.

sigtunavatten_standard
frisyr_december

Full fart med Wings Ladies

Ishockey Wings har startat ett damlag i hockey under hösten: - Självklart ska Wings ha ett Ladies-lag. Att få vara med från början och lägga grunden kändes väldigt roligt, säger Per "Otten" Ottenström, en av tränarna.

outsider
allsvenskan

Skånela ångar på-Tog femte raka

Handboll Skånela tog femte raka segern efter 29-27 mot Aranäs: - Vi är bra, ingen topprestation men vi är stabila, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

banner_trerosor
funkis_2
nrh
connys