moderater_pan_sommar
Kim Taekwondos team på SM: Leo Dautovic, Stass Tsoy, Ali Azam, Isac Källstrand, Izabella Källstrand, Lilja Östervall Lyngbrant, Julia Nyqvist, Jimmy vennberg, Edin Dizdarevic, Felix Sarin.Foto: Kim Taekwondo

Nio medaljer på SM

Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

centrum_artikel

Kim Taekwondo visar återigen att de är en av landets främsta klubbar inom sporten. Nio deltagare var med på SM, varav två debutanter i Masterklassen över 35 år. Det blev succé ändå med tre guld, tre silver och tre brons.

Gulden kammades hem av numera rutinerade Izabella Källstrand och Lilja Östervall Lyngbrant samt Isac Källstrand.
– Det var Izabellas andra SM guld och Liljas andra raka. Isac tog sitt första SM guld efter att hela säsongen vinna alla Cuper och SM vilket inte många klarar av och slutar 2018 som obesegrad, säger Jens Lundin, headcoach.

För Leo Dautovic, 78k, blev det silver efter att ha mött Sverigeettan i finalen. Stass Tsoy, 87k, gick även ha till final och var bara en sekund från seger i finalen men sista sparken träffade honom i magen och det blev förlust istället. Silver blev det även för Edin Dizdarevic som förlorade mot förre VM-trean i finalen.

Övriga resultat
Julia Nyqvist, brons
Felix Sarin, brons
Jimmy Vennberg, brons
Ali Azam, kvartsfinal

connys_helsida
mp_host_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

2020_helsida
dack-helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

helsida_var2021
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

happyhomes_sommar2020
bostad_helsida
centrum_helsida2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

defacto_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening