sportfiske_jubileum
Kim Taekwondos team på SM: Leo Dautovic, Stass Tsoy, Ali Azam, Isac Källstrand, Izabella Källstrand, Lilja Östervall Lyngbrant, Julia Nyqvist, Jimmy vennberg, Edin Dizdarevic, Felix Sarin.Foto: Kim Taekwondo

Nio medaljer på SM

Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

rosta_sigtuna2

Kim Taekwondo visar återigen att de är en av landets främsta klubbar inom sporten. Nio deltagare var med på SM, varav två debutanter i Masterklassen över 35 år. Det blev succé ändå med tre guld, tre silver och tre brons.

Gulden kammades hem av numera rutinerade Izabella Källstrand och Lilja Östervall Lyngbrant samt Isac Källstrand.
– Det var Izabellas andra SM guld och Liljas andra raka. Isac tog sitt första SM guld efter att hela säsongen vinna alla Cuper och SM vilket inte många klarar av och slutar 2018 som obesegrad, säger Jens Lundin, headcoach.

För Leo Dautovic, 78k, blev det silver efter att ha mött Sverigeettan i finalen. Stass Tsoy, 87k, gick även ha till final och var bara en sekund från seger i finalen men sista sparken träffade honom i magen och det blev förlust istället. Silver blev det även för Edin Dizdarevic som förlorade mot förre VM-trean i finalen.

Övriga resultat
Julia Nyqvist, brons
Felix Sarin, brons
Jimmy Vennberg, brons
Ali Azam, kvartsfinal

happyhomes_2019
moderaternamaj

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

v_eu_helsida
mp_eu
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

oppning_helsida
nationaldag_helsida
varfest_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

eu_sap

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

bonava_maj_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

oppning_outsider
bonava_maj_outsider
sh_bovard_out
connys
sap_outsider_eu
nrh
rosta_sigtuna
moderaterna_maj_outsider
colorama_april
ridskola2019_outsider
nationaldag_out
sh_oppet
fme_outsider
v_eu
defacto_outsider
mp_eu_outsider