halloween_centrum
Foto: Jamshid Jamshidi

Nio körde för fort utanför skola i Märsta

Som en del av polisens nationella trafiksäkerhetsvecka genomfördes en hastighetskontroll utanför Ekillaskolan i morse varpå två fick indraget körkort.

centrum_artikel

Polisen har aviserat fokus på hastighetskontroller i hela lokalpolisområde Sollentuna där Sigtuna ingår. I morse genomfördes en kontroll utanför Ekillaskolan på Stationsgatan. Polisen kontrollerade ett 50-tal fordon mellan 8-9.30. Nio förare fick fortkörningsböter och två fick indraget körkort. Förbi platsen får man köra max 30 km/h.

 

defacto_helsida
dack-helsida
mp_host_helsida

Askerson bemöter kritiken: (S) far med osanning

Politik Efter kritiken som Socialdemokraterna riktat mot Mattias Askerson för att på "eget bevåg" JO-anmält Migrationsverket talar han nu ut: - Socialdemokraterna far med osanning när de påstår att jag i samband med ärenden på föregående nämndsammanträde brutit mot kommunens regler eller att jag vid sammanträdet fick kritik för att ha gjort så. Det är ett mycket anmärkningsvärt agerande från Socialdemokraterna.

connys_helsida
helsida_var2021
EXTRA

Hård kritik mot Askerson för JO-anmälan

Politik Sigtuna kommun JO-anmälde Migrationsverket för hanteringen kring nyanlända som slussas till kommunen, dock hävdar Socialdemokraterna att nämndordförande Mattias Askerson (M) inte kan agera själv i en anmälan.

2020_helsida
coronapandemin

Sju områden med lägre vaccinationstäckning

Notiser Vaccinationen mot covid-19 går vidare i kommunen och en vaccinbuss har satts in i veckan i Märsta där det är lägre andel vaccinerade.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
bostad_helsida
coronapandemin

Covidfallen sjunker

Nyheter Covidfallen uppges sjunka totalt sett i Region Stockholm enligt de första siffrorna för vecka 41.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
bostad_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
centrum_sommar_out
connys
mp-outsider