moderaterna_riksdag

Nio fall i kommunen

Coronafallen är på fortsatt låg nivå i kommunen även om det är en liten ökning under vecka 25.

För andra veckan i rad är det unde tio fall av covid-19 i kommunen. Vecka 25 var det nio fall, vecka 24 var det sju. Totalt under pandemin har nu 4615 kommuninvånare smittats av covid-19. Cirka 110 kommuninvånare har avlidit med covid-19.

I hela Region Stockholm var det 432 smittade av covid-19, under hela pandemin har cirka 255 000 stockholmare provtagits med covid-19. Cirka elva personer var i behov av intensivvård på någon av länets sjukhus.
– Så få intensivvårdade med covid-19 har vi inte haft sedan 25 oktober 2020. Men då tog den andra vågen fart och sjukvårdsbehovet ökade mycket snabbt. Erfarenheter från andra länder har visat att smittan kunnat öka snabbt igen, även i länder med många vaccinerade. Därför vill jag be dig att fortsätta följa våra grundläggande råd ett tag till och att vaccinera dig med båda doserna vaccin så snart det erbjuds, säger chefläkare Elda Sparrelid.

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

defacto_helsida
valsta-jul_helsida
jul2021
happyhomes_sommar2020
julmarknad_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

mp_host_helsida
connys_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

centrum_helsida2020
dack-helsida
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

swedol_outsider
dack-outsider
stationshusen_out
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
julmarknad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
valsta_jul_outsider
jul_outsider
connys