moderater_pan_sommar
Marcus NilssonFoto: Skånela IF

Nilsson stannar i Skånela

Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

centrum_artikel

Skånela säkrar upp på målvaktspositionen de kommande två åren med signeringen av Marcus Nilsson. Sedan tidigare är Herdeiro Lucau en del av laget och han gör sin andra säsong i laget nu. Marcus Nilsson är en egen produkt som varit i klubben sen barnsben. Utöver sitt engagemang i A-laget är han viktig för föreningen.
– När frågan dök upp var det ett enkelt beslut för mig att ta då jag brinner för laget och för klubben. Jag vill vara med och ta Skånela till nya höjder vilket jag är säker på att vi kan göra så det här ska bli svinkul. Sen att spela inför en tokigt härlig publik i en fullsatt Vikingahallen är det roligaste som finns, uppger Nilsson i ett uttalande på Skånelas hemsida.

Tränare Jimmy Karlsson säger att det är viktigt med Nilsson i laget, han är inte bara en bra målvakt men han är också en viktig person i omklädningsrummet och runt laget.
– Han är en riktigt härlig individ att jobba med och en riktig lagspelare.

herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Trots en klar ledning för Skånela med tjugo minuter kvar lyckas man tappa en poäng hemma mot Tyresö: - Vi ger bort en poäng, känns det som, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

happyhomes_sommar2020
hockeyettan

Wings föll mot tabellettan

Ishockey Det var en match av akademisk betydelse för både Hudiksvall och Wings. Redan klara ettan Hudiksvall kom till Märsta för att hålla farten uppe inför Allettan.

flygskola_helsida

Melwin missar VM-kval

Basket Melwin Pantzar missar Sveriges VM-kval mot Finland och Slovenien på grund av exponering för covid-19.

helsida_var2021
oppethus_helsida
hockeyettan

Wings besegrade Segeltorp

Ishockey Näst sista omgången av Hockeyettan Östra spelades på söndagen och Wings kunde äntligen vinna efter några tunga matcher.

koppar_helsida
hockeyettan

Poäng för Wings

Ishockey Wings fick med sig en poäng från matchen mot Hanviken då det blev förlust på övertid.

jul2021
connys_helsida
julmarknad_helsida
defacto_helsida
karlsson vs Stocken

Karlsson inför seriefinalen: Vi ska spela vårt spel

Handboll Tränarrivalerna Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg möts på lördag i Vikingahallen i en seriefinal: - Det är svårt att slå oss i Vikingahallen, det vet Amo som inte vunnit på flera år, säger Skånelas tränare Jimmy Karlsson.

mp_host_helsida
centrum_helsida2020

Wings föll i derbyt

Ishockey Wings föll i derbyt mot Väsby inför nästan 300 åskådare i Pinbackshallen. I samband med matchen tackades också Johan Karlsson av för sina insatser som ordförande i Wings.

dack-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

flygskolan_outsider
connys
koppar_outsider
centrum_sommar_out
jul_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
oppethus_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
dack-outsider
julmarknad_outsider