defacto_pan2020
Erik Langby, kommunfullmäktiges ordförande presenterade Luciakandidaterna.Foto: Magnus Granhagen
Förra årets Lucia Felicia Kleiner med Niktita Tidbeck.Foto: Magnus Granhagen
Nikita TidbeckFoto: Magnus Granhagen

Nikita kröntes till Lucia

Nikita Tidbäck kröntes till Lucia under lördagen i Valsta.

På fredag är det Lucia, i lördags kröntes Lucia i samband med en omröstning i Valsta Centrum. Förra årets Lucia Felicia Kleiner fanns på plats för att lämna över luciakronan till nya lucian Niktia Tidbeck. Nu kommer Lucia att bege sig runt i kommunen för att lussa, bland annat blir det besök på marknader, äldreboenden, kommunhuset med mera.

marina_helsida
happy_homes_mars
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

festspec_corona_helsida
speedy_helsida
defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

2020_helsida
centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
salong_elisabeth_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

marina_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_corona_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider