defacto_pan2020
Erik Langby, kommunfullmäktiges ordförande presenterade Luciakandidaterna.Foto: Magnus Granhagen
Förra årets Lucia Felicia Kleiner med Niktita Tidbeck.Foto: Magnus Granhagen
Nikita TidbeckFoto: Magnus Granhagen

Nikita kröntes till Lucia

Nikita Tidbäck kröntes till Lucia under lördagen i Valsta.

På fredag är det Lucia, i lördags kröntes Lucia i samband med en omröstning i Valsta Centrum. Förra årets Lucia Felicia Kleiner fanns på plats för att lämna över luciakronan till nya lucian Niktia Tidbeck. Nu kommer Lucia att bege sig runt i kommunen för att lussa, bland annat blir det besök på marknader, äldreboenden, kommunhuset med mera.

centrum_helsida2020
connys_helsida

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

oppethus_helsida
teatergrillen_helsida
happyhomes_50
defacto_helsida

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

oppethus_outsider
teatergrillen_outsider
connys
nrh