arlandagk_panorama
Niclas vid tävlingar i Italien i sommarFoto: Insändarbild
Nöjd ettaFoto: Insändarbild

Niclas sverigeetta i vattenskidor

Niclas Larsson på Sigtuna Vattenskidklubb har haft en bra sommar och vunnit de två första tävlingarna i landet.

rosta_sigtuna2

Niclas Larsson är rankad som etta i landet efter att ha vunnit de tv största tävlingarna i landet i ålder 35+. Nu är han uttagen till EM för Sverige i Tyskland 25-26 augusti. Utöver det så har Sigtuna Vattenskidklubb även tre ungdomar från klubben som ska göra debut på Junior-SM nästa sommar.

v_eu_helsida

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

happyhomes_2019
bonava_maj_helsida
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

eu_sap
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

moderaternamaj
rosta_sigtuna2
mp_eu
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

nationaldag_helsida
oppning_helsida
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

ridskola2019_outsider
bonava_maj_outsider
connys
defacto_outsider
sh_oppet
sh_bovard_out
nrh
moderaterna_maj_outsider
fme_outsider
mp_eu_outsider
oppning_outsider
colorama_april
nationaldag_out
sap_outsider_eu
rosta_sigtuna
v_eu