defacto_pan2020
Foto: Riksbanken

Neråt i bostadsrättspriserna-villor ökar något

På bostadsmarknaden är det en nedgång på priserna för bostadsrätter medan villapriserna går upp marginellt.

Försäljningspriserna på bostadsrätter går ner med hela fem procent de senaste tre månaderna i kommunen, det visar siffror från Newsworthy. I elva av länets kommuner är det dock en ökning av bostadspriserna, mest steg dem i Tyresö med fem procent. På Ekerö var minskningen stört med hela fjorton procent.

I Sigtuna kommun såldes sammanlagt 110 bostadsrätter mellan november-januari, till snittpriset 1,9 miljoner kronor. Ifjol vid samma period gjordes 151 pbostadsrättsaffärer.

Dock stiger priserna på villasidan med procent, antalet sålda villor var 50 stycken under perioden, en ökning med sju stycken. Snittpriset var 4,7 miljoner kronor. I länet var snittpriset 5,6 miljoner kronor för de nästan 1600 villorna som såldes.

festspec_host2020_helsida
boisigtuna
connys_helsida
2020_helsida
kcbygg_aug_helsida

Husläkarjourer föreslås avvecklas

Nyheter Systemet med husläkarjourer föreslås avvecklas: - Närakuterna ska ta hand patienter som behöver akut vård som inte kan få det hos sin husläkare men som inte behöver akutsjukhusets alla resurser, säger enhetschef Christoffer Bernsköld på Hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

happyhomes_sommar2020

Vattenskador oroar sigtunabor

Nyheter Drygt 1000 stockholmare har medverkat i en undersökning om vattenskador som Länsförsäkringar beställt, bland dessa några sigtunabor.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
kcbygg_outsider
festspec_host2020_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider