defacto_pan
Oliva Mansnerus går på skott i Rosersbergs IKFoto: Rosersbergs IK/Kim Lindgren

Negativ trend fortsätter för Rosersberg

Rosersbergs IK tappar mark i handbollstvåan efter femte raka förlusten.

marstakalaset_artikel

Efter den pigga starten på serien och en topplacering i tabellen i början av december tappar RIK mark. I lördags kom femte rapa nederlaget, varav andra raka mot tabelettan Alfta. Alfta som hade bortafölje till Rosershallen vann komfortabelt efter 17-10 i paus och totalt 33-22. Oliva Mansnerus svarade för åtta av RIK:s mål. Alfta var snabba i omställningarna och straffade RIK gång efter gång, i det uppställda spelet var det dock jämt enligt Rosersbergs IK.

Närmast väntar Åkersberga hemma, tabelltrean. RIK behöver en seger för att hänga på lagen bakom Alfta men fram för allt komma tillbaka på vinnarbanan igen.

sommar
arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

happyhomes_2019
kontor_thaifong
ica_valsta_choklad
marstakalas_helsida

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

sommar_centrum
colorama_april2

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

nrh
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider
colorama_april
connys