defacto_pan
Oliva Mansnerus går på skott i Rosersbergs IKFoto: Rosersbergs IK/Kim Lindgren

Negativ trend fortsätter för Rosersberg

Rosersbergs IK tappar mark i handbollstvåan efter femte raka förlusten.

sportlov_centrum

Efter den pigga starten på serien och en topplacering i tabellen i början av december tappar RIK mark. I lördags kom femte rapa nederlaget, varav andra raka mot tabelettan Alfta. Alfta som hade bortafölje till Rosershallen vann komfortabelt efter 17-10 i paus och totalt 33-22. Oliva Mansnerus svarade för åtta av RIK:s mål. Alfta var snabba i omställningarna och straffade RIK gång efter gång, i det uppställda spelet var det dock jämt enligt Rosersbergs IK.

Närmast väntar Åkersberga hemma, tabelltrean. RIK behöver en seger för att hänga på lagen bakom Alfta men fram för allt komma tillbaka på vinnarbanan igen.

connys
banner_trerosor

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

sangensemble
ridskola_2019_helsida
korpen_jan-feb

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

sportlov2019
sigtunavatten_standard
arlandagolf
icavalsta_semlor

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

nrh
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider