arlandagk_panorama
Oliva Mansnerus går på skott i Rosersbergs IKFoto: Rosersbergs IK/Kim Lindgren

Negativ trend fortsätter för Rosersberg

Rosersbergs IK tappar mark i handbollstvåan efter femte raka förlusten.

centrum_pask

Efter den pigga starten på serien och en topplacering i tabellen i början av december tappar RIK mark. I lördags kom femte rapa nederlaget, varav andra raka mot tabelettan Alfta. Alfta som hade bortafölje till Rosershallen vann komfortabelt efter 17-10 i paus och totalt 33-22. Oliva Mansnerus svarade för åtta av RIK:s mål. Alfta var snabba i omställningarna och straffade RIK gång efter gång, i det uppställda spelet var det dock jämt enligt Rosersbergs IK.

Närmast väntar Åkersberga hemma, tabelltrean. RIK behöver en seger för att hänga på lagen bakom Alfta men fram för allt komma tillbaka på vinnarbanan igen.

logistik_utbildning
ica_pask
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

valsta_utveckling
centrum_pask_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

colorama_april2
sigtunavatten_standard
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

fme_helsida
happyhomes_2019
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

defacto_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

colorama_april
valsta_utveckling_2
ridskola2019_outsider
fme_outsider
bonava_outsider
sigtunavatten_outsider
defacto_outsider
sh_oppet