moderaterna_tack
Foto: Magnus Granhagen

Negativ trend fortsätter för Märsta

Märsta IK föll hemma på Midgårdsvallen mot Franke med 1-0 och därmed vinka adjö till chanserna för kval till tvåan.

MIK hade sista chansen att hoppa på tåget för kval till tvåan men förlorade med 1-0 hemma mot Franke. Målet kom i 18:e minuten för Franke genom Kresnik Bytyqi. Istället parkerar man i mitten av tabellen och har fem poäng ner till negativ kvalplats som Västerås IK just nu innehar. Om den negativa trenden för MIK fortsätter kan man i slutomgångarna vara inblandade i bottenstriden. Efter vinst i omstarten mot Kungsängen har det blivit sex matcher utan seger och bara en enda poäng. Tre matcher återstår, först mot avsågade Uppsala-Kurd där Märsta IK har chans att säkra kontraktet vid seger.

allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

happy_homes_juli
defacto_banner_sep
hostfest_centrum

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

defacto_host2018
valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

Helgens matcher

Fotboll Så spelar bygdens lag denna helg. MIK jagar andraplatsen i Håbo, FC Arlanda kämpar för att ta sig över kvalspel på måndag mot Vallentuna

nfc_vinter
skanela_matcher18-19
sigtunavatten_standard
connys
komvuxq3_4
sbrf_sep
objekt4
objekt3
Norra Redovisningshuset
sportfiske_banner
outsider
objekt2