defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

Negativ trend fortsätter för Märsta

Märsta IK föll hemma på Midgårdsvallen mot Franke med 1-0 och därmed vinka adjö till chanserna för kval till tvåan.

farsdag_cemtrum

MIK hade sista chansen att hoppa på tåget för kval till tvåan men förlorade med 1-0 hemma mot Franke. Målet kom i 18:e minuten för Franke genom Kresnik Bytyqi. Istället parkerar man i mitten av tabellen och har fem poäng ner till negativ kvalplats som Västerås IK just nu innehar. Om den negativa trenden för MIK fortsätter kan man i slutomgångarna vara inblandade i bottenstriden. Efter vinst i omstarten mot Kungsängen har det blivit sex matcher utan seger och bara en enda poäng. Tre matcher återstår, först mot avsågade Uppsala-Kurd där Märsta IK har chans att säkra kontraktet vid seger.

skånela-hellton

Förlust mot topplaget

Handboll Skånela föll mot tabelltvåan Hellton som i och med segern klev upp som etta i tabellen: - Vi kommer inte upp i nivå, då vinner man inte mot lag som Hellton, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

happy_homes_juli
EXTRA

RIK vann och drog in 23 000 till cancerforskning

Innebandy Rosersbergs IK besegrade Sätra från Gävle med 6-5 på fredagskvällen: - Vi är i ledningen från början till slut men det blir rejält spännande på slutet då Sätra pressar på för en kvittering, berättar sportchef Fredrik Raschke.

allsvenskan

Skånela föll i Varberg

Handboll Skånela lyckades inte följa upp derbysegern i måndags med ny vinst utan förlorade med 27-25 borta mot topplaget Varberg.

defacto_host2018
sportfiskebanner2

Skånela jagar derbyseger

Handboll Skånela möter Rimbo i kvällens 8:e omgång: - Jag har vart med om massor av derbyn mot Rimbo både som spelare och som tränare och visst känns det lite extra när dessa matcher ska spelas, skriver tränare Jimmy Karlsson inför matchen på Skånelas hemsida.

allsvenskan

Skånela vann derbyt

Handboll Skånela vann derbyt i Vikingahallen mot Spårvägen med 27-25 efter underläge i paus med en boll: - Vi var förberedda på en holmgång och det blev det, säger Fredrik "Chippen" Söderberg, tränare i Skånela

Märstabon som siktar mot OS

Friidrott Märstabon Yolanda Ngarambe, 27, är nästa stjärnskott inom svensk löpning. Sedan några år tillbaka bor hon i USA där hon tränar: - Jag vill representera Sverige internationellt, säger Yolanda till märsta.nu

Wings vann toppmötet

Ishockey Wings svarade för ett riktigt styrkebesked på fredagskvällen när man körde över tvåan Haninge med 6-0: - Idag gör vi det bra över 60 min vilket är första gången denna säsong och ger inte Haninge mycket till chans, uppger tränare Mattias Valente för sajten eastcoasthockey.se

Jesper vs Jimmy på lördag

Handboll Jesper Östlund lämnade moderklubben Skånela inför säsongen för att leda Hallby från Jönköping, i morgon ställs han mot sin gamla klubb och tränarkompis Jimmy Karlsson: - Det ska bli jäkligt roligt och för egen del kommer det att bli häftigt, säger Jesper till Jönköpingsposten.

outsider
komvuxq3_4
objekt3
objekt4
objekt2
connys
sbrf_sep
nrh_sigtuna
sportfiske_banner