bovard_sh
Foto: Magnus Granhagen

Negativ trend fortsätter för Märsta

Märsta IK föll hemma på Midgårdsvallen mot Franke med 1-0 och därmed vinka adjö till chanserna för kval till tvåan.

rosta_sigtuna2

MIK hade sista chansen att hoppa på tåget för kval till tvåan men förlorade med 1-0 hemma mot Franke. Målet kom i 18:e minuten för Franke genom Kresnik Bytyqi. Istället parkerar man i mitten av tabellen och har fem poäng ner till negativ kvalplats som Västerås IK just nu innehar. Om den negativa trenden för MIK fortsätter kan man i slutomgångarna vara inblandade i bottenstriden. Efter vinst i omstarten mot Kungsängen har det blivit sex matcher utan seger och bara en enda poäng. Tre matcher återstår, först mot avsågade Uppsala-Kurd där Märsta IK har chans att säkra kontraktet vid seger.

bonava_maj_helsida

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

oppning_helsida
mp_eu
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

nationaldag_helsida
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

eu_sap
rosta_sigtuna2
nationaldag_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

moderaternamaj
happyhomes_2019
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

sh_oppet
bonava_maj_outsider
ridskola2019_outsider
nationaldag_out
mp_eu_outsider
nrh
colorama_april
connys
v_eu
rosta_sigtuna
sap_outsider_eu
moderaterna_maj_outsider
fme_outsider
defacto_outsider
sh_bovard_out
oppning_outsider