defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Nederlag för Skånela i Småland

Skånela förlorade på söndagen den svåra bortamatchen mot Amo i småländska Alstermo.

centrum_artikel

Sjätte förlusten på 10 matcher är ett faktum för Skånela efter nederlaget i Alstermo där hemmalaget vann med 30-23. Amo ledde i paus med 15-12 och drygade alltså ut en aning i andra. Jesper Östlund var inte med och spelade denna match efter att ha bytt om förra veckan. På pluskontot trots förlusten var att Simon Källström svarade för hela 12 mål och hyllas av tränare Östlund efter matchen. Närmast väntar bortamatch på lördag mot RP Linköping.

Målen
Källström 12, Filén 3, Nilsson 2, Ladan 2, Rahali, Hedwall, Frank, Nielsen

EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

kcbygg_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

defacto_helsida
studenten2020_helsida
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

sommarlov_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

connys_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
nrh
sommarlov_outsider
studenten2020_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider