fastbyran_bostad
Foto: Illustration/SigtunaHem

NCC bygger åt SigtunaHem

NCC har fått uppdraget att bygga Stationshusen vid Märsta station åt SigtunaHem.

Före jul togs spadtag för Stationshusen, ett av SigtunaHems större projekt. Nu har NCC offentliggjorts som byggentreprenör. Ett uppdrag värt 300 miljoner kronor.
– Vi har haft ett tätt och kreativt samarbete med Sigtunahem under hela projekteringsfasen för ett av Märstas viktigaste framtidsprojekt. Nu inleds själva byggnationen och vi ser fram emot att tillsammans med Sigtunahem skapa en livfull stadsmiljö med boende och service i ett fantastiskt läge, nära alla kommunikationer, i centrala Märsta, säger Henrik Landelius, Affärsområdeschef NCC Building Sverige.

Stationshusen blir en mix hyresrätter, bostadsrätter och kommersiella lokaler. Totalt drygt 100 bostäder i storleken 1-4 rum.
– Vi ser fram emot att få förverkliga vår vision om Stationshusen tillsammans med NCC och känner stor tillförsikt att detta kommer att bli riktigt bra, säger Göran Langer, vd Sigtunahem.

fastbyran_helsida
bjurfors_helsida
fastighetsbyran_helsida_22

Så mycket ökar budgivningarna

Bostad Är du nyfiken på hur mycket det budas i kommunen? Bostadssajten Booli har kartlagt hur mycket priserna går upp i samband med budgivningarna.

HSB medverkar i trygghetsprojekt

Bostad HSB Stockholm medverkar i trygghetssatsning som genomförs i centrala Märsta: - Det är viktigt och angeläget att även HSB medverkar till att göra Märsta till en tryggare plats, äger Karin Turegård, projektansvarig för social hållbarhet på HSB Stockholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

fastbyran_outsider