defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Nätverksmedlem misstänks ha sålt alkohol till unga

En person med nätverkskoppling misstänks ha sålt alkohol till unga i bland annat Sigtuna.

centrum_artikel

Under torsdagen inleddes huvudförhandlingen mot en man från kommunen som misstänks ha sålt alkohol till unga i Sigtuna, Täby och Stockholm. Brotten gäller olovlig alkoholförsäljning till ungdomar. Han ska ha sålt under 2019.
– I arbetet mot den organiserade brottsligheten är det viktigt att alla delar av deras verksamhet stoppas och leder till åtal och lagföring. Denna gång gäller det olovlig alkoholförsäljning vilket är ett allvarligt brott. Vi vill samtidigt att medborgaren ska få kännedom om hur den organiserade brottsligheten verkar och att det är en utbredd verksamhet kring en mängd olika brottskategorier, säger Towe Skjöld vid regionala utredningsenheten hos polisen i region Stockholm som arbetat med ärendet.

Rättegången pågår i tre dagar och några veckor efter det väntas domen falla. Enligt Polisen har mannen koppling till kriminella nätverk.

meko_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

2020_helsida
connys_helsida
speedy_vinter_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Tunnlar fräschas upp

Notiser Kommunen rustar upp tunlarna på gång- och cykelvägar under året. De kommer att målas om och få belysning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
meko_outsider
swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider