centrum_host
Delar av nätverket Arlanda med polisen Simon Häggström som arbetar med traffickingrelaterade fall hos PolisenFoto: Pressbild

Nätverket Arlanda nomineras till jämställdhetspris

Nätverket Arlanda som arbetar mon människohandel och prostitution på Arlanda har nominerats till Svenska Jämställdhetspriset.

centrum_farsdag_artikel

Sveriges Kvinnolobby delar ut Svenska Jämställdhetspriset till en aktör som bidrar till ett mer jämställt samhälle.

Nätverket Arlanda som består aktörer kring Arlanda och Kvinnojouren Sigtuna har tagit fram rutiner och checklistor för hur medarbetare på flygplatsen ska agera i de fall människohandel upptäcks eller om en utsatt ber om hjälp.
– Vi är ett nätverk med tydliga riktlinjer för hur vi ska agera och en arena att byta erfarenheter och kunskaper inom – allt för att skapa ett tryggare Arlanda för både kunder, medarbetare och de offer som fastnat i vår tids slavhandel, säger Johanna Hallin, chef Airport Duty Manager Stockholm Arlanda Airport, Swedavia, som är med och driver nätverket.

greeknighthelsida
centrum_farsdag
defacto_mustach_helsida
ica_oktober
sigtunavatten_standard

Så lyftes Sigtuna Museum

Nyheter Sigtuna Musems verksamhet hade en undanskymd roll för några år sedan men under Ted Hesselboms tid har museet dubblerat antal besökare och anställda: - Det är viktigt att synas. Att pratas om, säger Ted i ett reportage i Norrtälje tidning.

fme_oktober
happyhomes_2019
colorama_april2
connys
greeknight_outsider
nrh