centrum_panorama2020
Robert Wallin, verksamhetsansvarig på Sigtuna TKFoto: Insändarbild

Nationell tävling hos Sigtuna Tennisklubb

Sigtuna Vintertour avgörs på onsdag i Sigtuna tennishall: - Vi hoppas på mycket publik i hallen i samband med semifinalerna och finalerna

centrum_artikel

På onsdagen avgörs Sigtuna Vintertour. En nationell tävling som pågått sedan i helgen. Semifinalerna startar 15.30 och finalen klockan 19.
– Det är tuffast tänkbara konkurrens eftersom det är en nationell tävling med elitspelare från många klubbar, säger Robert Wallin, verksamhetsansvarig på Sigtuna TK.

Cornelia Käck är den hemmaspelare som är kvar, hon ska spela kvartsfinal på tisdag kväll klockan 18.30 mot tredjeseedade Madeleine Saari Byström. Cornelia uppges vara ett stort löfte född 2005.
– Hon har imponerat stort på sin väg genom kvalspelet. Annars har de andra tjejerna och killarna kämpat på riktigt bra men åkt ut i kvalspelet, fortsätter Robert Wallin.

Det är första gången Sigtuna TK arrangerar den här typ av tävling uppger Robert, det är prispengar på 15 000 kronor.
– Vi är väldigt stolta och glada över att få arrangera denna tävling som lockar många av de bästa spelarna i landet. Vi får en möjlighet att visa upp vår fina klubb och det sätter Sigtuna på tenniskartan och ger dessutom ett mervärde till alla våra medlemmar både yngre och äldre att se på högklassig tennis under veckan, förhoppningsvis inspirerar det många.

När Vintertouren är slut kommer Sigtuna Tennisklubb även att arrangera den traditionella Hotell Kristina Cup som går 30-3/11. Det är en tävling som främst vänder sig till motionsspelare samt barn och ungdomar.

salong_elisabeth_helsida
happy_homes_mars
speedy_helsida

Hattrick av Karlsson

Ishockey William Karlsson har haft en trög säsong särskilt i målkolumnen men i morse slog han till med ett hattrick.

connys_helsida
aretslarling
2020_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

defacto_helsida
sportlov_sigtuna

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

teatergrillen_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

sportlov_sigtuna_outsider
teatergrillen_outsider
connys
nrh
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider