centrum_host
Robert Wallin, verksamhetsansvarig på Sigtuna TKFoto: Insändarbild

Nationell tävling hos Sigtuna Tennisklubb

Sigtuna Vintertour avgörs på onsdag i Sigtuna tennishall: - Vi hoppas på mycket publik i hallen i samband med semifinalerna och finalerna

På onsdagen avgörs Sigtuna Vintertour. En nationell tävling som pågått sedan i helgen. Semifinalerna startar 15.30 och finalen klockan 19.
– Det är tuffast tänkbara konkurrens eftersom det är en nationell tävling med elitspelare från många klubbar, säger Robert Wallin, verksamhetsansvarig på Sigtuna TK.

Cornelia Käck är den hemmaspelare som är kvar, hon ska spela kvartsfinal på tisdag kväll klockan 18.30 mot tredjeseedade Madeleine Saari Byström. Cornelia uppges vara ett stort löfte född 2005.
– Hon har imponerat stort på sin väg genom kvalspelet. Annars har de andra tjejerna och killarna kämpat på riktigt bra men åkt ut i kvalspelet, fortsätter Robert Wallin.

Det är första gången Sigtuna TK arrangerar den här typ av tävling uppger Robert, det är prispengar på 15 000 kronor.
– Vi är väldigt stolta och glada över att få arrangera denna tävling som lockar många av de bästa spelarna i landet. Vi får en möjlighet att visa upp vår fina klubb och det sätter Sigtuna på tenniskartan och ger dessutom ett mervärde till alla våra medlemmar både yngre och äldre att se på högklassig tennis under veckan, förhoppningsvis inspirerar det många.

När Vintertouren är slut kommer Sigtuna Tennisklubb även att arrangera den traditionella Hotell Kristina Cup som går 30-3/11. Det är en tävling som främst vänder sig till motionsspelare samt barn och ungdomar.

centrum_host_helsida
ica_oktober
agy_oppethus
defacto_mustach_helsida
greeknighthelsida
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
fme_oktober
colorama_april2
greeknight_outsider
agy_oppethus_outsider
nrh
connys