defacto_pan2020
BarnallsångFoto: Magnus Granhagen
Märsta One Wheel
Marie Axelsson (S), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden, talade.
Alien bikes var populärt
Mat från andra delar av världen.
Försvarsmakten träffade valstaborna
Knallar fanns det gott om
Ponnyridning runt Valstavägen.

Nationaldagen i Valsta

I Valsta firades Nationaldagen med sedvanliga Valstadagen.

Valstadagen hade i år flyttats från Vattentornsparken till Valsta torg där det bjöds på musik, underhållning och en massa prova-på-aktiviteter, knallarna hade också förflyttat sig till torget och mat från jordens alla hörn fanns också att provsmaka. Hundratals kommuninvånare tog chansen att ha en trevlig dag i solen. Och de blev inte besvikna.

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

defacto_helsida
sigtunavatten_standard
colorama_jul
teatergrillen_helsida

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

happyhomes_2019

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

nrh
connys
sigtunavatten_outsider
teatergrillen_outsider