center_pan21
Foto: Norrtälje kommun

Nästan halvering av antalet fall

Antalet fall i kommunen har på en vecka nästan haverats enligt Folkhälsomyndigheten.

Vecka 20 i Sigtuna kommun visar att antalet fall av konstaterade covid-19 nästan halverats från 108 vecka 19 till 54 vecka 20. Det är femte veckan i följd som covid-19-fallen minskar i kommunen. Totalt under pandemin har nu 4494 kommuninvånare smittats med covid-19. Strax under 110 har avlidit med covid-19.

I jämförelse med grannkommunerna var det 75 fall i Väsby förra veckan, 60 i Upplands-Bro och 40 i Vallentuna. På regionnivå var det 3391 fall i hela länet för vecka 20, 17 av dessa i behov av intensivvård och 9 konstaterades avlidna. Totalt under pandemin har drygt 250 300 stockholmare smittats och 4315 avlidit.

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

connys_helsida
dack-helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
valsta-jul_helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

defacto_helsida
centrum_helsida2020

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

mp_host_helsida
julmarknad_helsida
jul2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
ridskola_2020_outsider
valsta_jul_outsider
dack-outsider
mp-outsider
julmarknad_outsider
swedol_outsider
jul_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh