moderaterna_riksdag
Foto: Norrtälje kommun

Nästan 900 smittade av covid-19

Nära 900 personer i kommunen har smittats av covid-19 visar de senaste siffrorna från Folkhälsomyndigheten.

Vecka 47 konstaterades 112 nya fall av covid-19 i kommunen, det är andra veckan i rad med över 100 fall och de senaste fyra veckorna har över 300 personer smittats med covid-19, antalet fall har ökat från 579 till 886 personer.
– Trycket ökar fortfarande på sjukvården och läget är allt mer ansträngt för vårdens medarbetare i takt med att fler patienter med covid-19 är i behov av sjukhusvård. Samtliga akutsjukhus är nu i antingen stabsläge eller förstärkningsläge. Vi ligger steget före behovet av sjukhusvård och öppnar nu löpande fler och fler vårdplatser för covid-19 patienter, säger hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson.

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

connys_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida
jul2021

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

julmarknad_helsida
mp_host_helsida

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

dack-helsida
valsta-jul_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

julmarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
jul_outsider
dack-outsider
valsta_jul_outsider
nrh
swedol_outsider