moderaterna_panorama
Johanna Lundmark och Helene Levin arrangerade en insamling tillförmån för Rädda Barnen.Foto: Insändarbild/Sigtuna Yoga Center

Nästan 5000 till Rädda Barnen

Sigtuna Yoga Center hade insamlingsdag för Rädda Barnen i lördags och drog in nästa 5000 kronor: - Vår tanke är att det ska bli ett årligt återkommande event, första tillfället var september 2016, säger Helene Levin på Sigtuna Yoga Center

Insamlingen tillförmån för Rädda Barnen bringade in 4850 kronor från Sigtuna Yoga Center. Det är andra året som Sigtuna Yoga Center haft insamlingen. I år hölls det på Stora Bränbo som även bjöd på smoothies, frukt och nötter. Sigtuna Yoga Center erbjöd fem olika pass och man donerade valfritt belopp för att vara med. Anna-Clara Edin från Rädda Barnen i Märsta/Sigtuna var också på plats:
– Det var en mycket uppskattad och trevlig eftermiddag på Sigtuna Yoga Center, säger Helene Levin, Sigtuna Yoga Center.

ewas_helsida
valet2022

Så många kandiderar till valet

Politik Efter rekordåret 2014 med 251 kandidater sjönk antalet under 2018 men nu till höstens Val är det en marginell uppgång med en kandidat.

2020_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

mp_helsida_april

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

liber_helsida

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

defacto_helsida
marinan_helsida
connys_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
nrh
moderat_outsider
marina_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider