defacto_pan2020
Foto: Norrtälje kommun

Nästan 150 fall förra veckan

148 nya fall av covid-19 konstaterades i kommunen förra veckan vilket är den högsta nivån sedan jul.

centrum_artikel

Antalet covidfall i kommunen är nu uppe på samma nivåer som under den så kallade andravågen i november/december. 148 fall konstaterades bland kommuninvånare. Totalt under pandemin har 2633 personer drabbats av covid-19. 84 personer har avlidit med covid-19.

Fortfarande är det cirka 2 av 3 avlidna som bott på särskilt boende eller haft hemtjänst. 32 personer har avlidit som bodde i särskilt boende och 23 har haft hemtjänst.

På regionnivå var det vecka 8 6336 fall vilket var en ökning för tredje veckan i rad. I Stockholm har nu 157 123 personer drabbats av covid-19 och 3894 personer har avlidit. Förra veckan vårdades 21 personer på intensiven.

Moderaterna_helsida2021
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

rentawreck_helsida
defacto_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
sigtunastad_helsida
2020_helsida
vardcentral_helsida
dackskiftarna_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

connys_helsida
speedy_vinter_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

moderaterna_sigtuna
rentawreck_outsider
sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtunastad_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider
connys
nrh