centrum_jul_panorama
Foto: Daniel Iskander

Näst varmaste veckan på elva år

Förra veckan var den näst varmaste i kommunen på elva år med en medeltemperatur kring 19 grader.

defacto_jul_artikel

Det bjöds på tre mycket varma dagar förra veckan med temperaturer kring 30 grader. Nu visar det sig att vecka 23 var den näst varmaste veckan i kommunen på elva år enligt Newsworthy. Medeltemperaturen förra veckan var 19,1 grader, 2011 var den varmaste månaden sedan mätningarna startade 2008 med medeltemp kring 1 grader. Snittet för mätstationen som ligger på Arlanda är 14,9 grader. Kallaste veckan var 2009 med 10 grader.

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

fme_oktober
tp_helsida
centrum_jul_helsida

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

ica_oktober

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

trainingpartner_jobb_helsida
happyhomes_2019
defacto_jul
sigtunavatten_standard
julbord_helsida

Arlandapolisen utreder bajsattack

Nyheter Arlandapolisen har haft problem med bajs i sina lokaler, nu utreder man sig själva: - Det är polisanställda som disponerar lokalerna, säger stationsbefälet Markus Silén till Aftonbladet.

nrh
julbord
tp_outsider
connys
trainingpartner_jobb_outsider
greeknight_outsider