moderat_sommar

Näringslivsgalan hålls i mars

Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

centrum_artikel

Näringslivsgalan i våras blev en succé, under hela vintern kunde man nominera och rösta fram framgångsrika företag i Sigtuna kommun. Över 200 personer var sedan på plats samband med själva galan på Clarion Hotel Arlanda. Nu har man spikat datum för galan 2020 till 27:e mars.

Kommande gala kommer att uppmärksamma det företag eller den arbetsgivare som gjort sig förtjänst av Social utmärkelse och Årets lärling:
– Vår målsättning är att bli en av de allra mest attraktiva kommunerna i Sverige att verka i, eftersom ett aktivt och framgångsrikt näringsliv utgör en av grundstenarna för kommunens framtida utveckling. Vi tycker att det är viktigt att våra företag känner att de är betydelsefulla, och Näringslivsgalan är ett sätt för oss att visa det på, säger Olov Holst (M), Kommunstyrelsens ordförande, i ett uttalande.

studeravidare_helsida
brobygget_midgard_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_helsida_valsta
connys_helsida
sigtunahem_sokbostad
2020_helsida
helsida_sommarlov
happyhomes_sommar2020
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
outsider_sommarlov